IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Van de bestuurstafel

15-10-2014
Nieuwsafbeelding

Afgelopen maandag 13 okt. vergaderde het bestuur.

We stonden vooraf stil bij het overlijden van Jaap de Jong, hij speelde bij de Veteranen. We gaan Jaap missen.

Als "stagiaire” in de vergadering was Chris van Berchum, hij zal in de ledenvergadering in november worden voorgesteld als kandidaat bestuurslid voor accommodatie. Wouter Leijen treedt dan af ivm zakelijke en studie drukte.

Wat kwam aan de orde:

-  de Jumbo-supermarkt onder de tennishal lijkt niet meer door te gaan, de partijen hebben de samenwerking opgezegd. Dat lijkt goed nieuws voor de verenigingen, het geeft weer rust op het complex en mogelijkheden voor een eventueel 3e veld.

- De jaarlijkse scheidsrechterscursus wordt gepland in november, er zijn ca. 70 jeugdleden. De uitnodigingen volgen zsm. De avonden worden door Frank gepland ism Jan.

- Jongens B1 gaat interdistrict spelen !! We onderzoeken de gevolgen voor de organisatie van de zaterdag.

- Verantwoord alcohol-gebruik: de bemande bardiensten zijn al succesvol en we willen een stapje verder. In de kantine wordt een verplichte ID controle ingevoerd. Ook het volgen van de beknopte cursus met certificaat van NOC NSF (www.nocnsf.nl/iva)  wordt een verplichting voor de barbediening  op de zaterdagmiddag en zondag, en de avonden waarop getraind wordt door teams die na de training een biertje willen drinken.

- In het najaar organiseert het bestuur ism de bond een beleidsavond waarin de visie en doelstellingen van de club gaat worgden opgefrist. 

- we gaan het "liever niet roken”  op het terras duidelijker aangeven

- de najaars ALV wordt gehouden op dinsdag 6 november; een extra bestuursvergadering ter voorbereiding van stukken en agenda is op 21 oktober
Gerelateerd nieuws

17-7
0