IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

SportWays hockeykamp op Sneek in de Herfstvakantie

13-9-2018
Nieuwsafbeelding

Kom met je team naar het SportWays hockeykamp bij ons op de club!

Het nieuwe hockeyseizoen is begonnen! We zijn allemaal weer lekker aan het opstarten en daarmee staat ook de herfstvakantie over een paar weken alweer voor de deur. Bij ons op de club wordt in die week van22 t/m 24 oktobereen heel tof hockeykamp door SportWays georganiseerd (bekijk het kampoverzicht). Wil jij met je (gloednieuwe) team in de herfstvakantie door blijven hockeyen en je hockeyskills door leerzame clinics verbeteren? Dan gaan jullie je tegenstanders sowieso van het veld vegen! Bekijkhierop de SportWays Facebookpagina een sfeerimpressie van een eerder kamp.

Teamkorting

Heb jij een team bij elkaar van minimaal 6 hockeyers waarmee je 3 dagen naar één van onze kampen komt? Dan hebben we teamkorting voor je! Mail - voordat jullie je aanmelden - de lijst met jullie namen en het betreffende kamp naar [email protected] en dan zorgen wij dat jullie allemaal een kortingscode van 30 euro ontvangen! Kijk hier voor de voorwaarden.

Kids hockeykamp -5 t/m 9 jaar

Voor onze jongste hockeykids is er een mix van hockey en plezier! Je krijgt 2 of 3 dagen lang op je eigen niveau leuke en leerzame hockeytrainingen en staat samen op het veld met een topper uit de Hoofdklasse. Daarnaast speel je een spannend toernooi en natuurlijk ook allemaal didactische spelletjes. Vind jij hockey super tof? Dan is dit kamp iets voor jou!

YoungStars hockeykamp -10 t/m 13 jaar

Als jij klaar bent om je hockeyskills naar een hoger niveau te tillen, gevarieerd en actief wilt trainen om jezelf te verbeteren - dan ben jij een echte YoungStar! Je krijgt 3 dagen lang uitdagende clinics, traint een dagdeel met een topper uit Hoofdklasse, past je aangeleerde nieuwe technieken meteen toe in het kamptoernooi en gaat vooral veel leren door ons zorgvuldig ontwikkelde hockeyprogramma! Ben jij die enthousiaste hockeyer? Doe mee!

Meld je nu aan voor één van de kampen via www.sportways.nl!