SMHC jeugdkampioensteams c.jpg header2017.04.jpg SMHC jeugdkampioensteams JA JB c.jpg SMHC loves hockey.jpg

Meld je nu aan voor het B(P)aas-Toernooi 2019

5-3-2019
Nieuwsafbeelding

Op maandag 22 april (2e paasdag) kan iedereen weer meedoen aan het jaarlijkse familiehockeytoernooi . Een bijzonder gezellig toernooi voor jong-en-oud. Je kunt je nu aanmelden!

 

Het is jullie vast opgevallen, het zonnetje schijnt weer J en op de hockeyvelden is het druk. De paaseitjes gaan over de toonbank, en de voorbereidingen van het o zo gezellige toernooi zijn van start gegaan. Meld je daarom nu al vast aan, en kom als familie- of vriendenteam. Bedenk een leuke teamnaam, in het thema B! Dus, denk aan..

Barbie&Ken, Baywatch, Blauw, Bij ons in de Jordaan, Beproudtobefout, Brak in een vuilniszak. Laat je creativiteit de vrije loop

De teams mogen uit maximaal 10 spelers bestaan. Er zal op een kwartveld 6 tegen 6 worden gespeeld, zonder keeper. Het toernooi begint om 11.00 uur en de prijsuitreiking zal rond 15.00 uur plaatsvinden. De kosten voor deelname zijn €25 per team. Dit is inclusief een frietje en een drankje.

 

Het gaat zeker om het mooie hockeyspel, maar vooral om het plezier! Voor de meest originele outfits wordt een prijs uitgereikt. Geef je team op door een mail te sturen naar: [email protected] Vermeld in de mail - de namen van de spelers + de leeftijden - de naam van het team - de contactpersoon van het team Tot maandag 22 april!

De ‘Paas’-commissie Mathijs | Manja | vacature | vacature

(Vele handen maken licht werk, wil je ons helpen? Graag!)