Coronavlag1.png IMG_1696.png

De Grote Clubactie update!

12-10-2020
Nieuwsafbeelding

De Grote Clubactie is alweer 3 weken bezig en de 8E & D verkopers van SMHC zijn al fanatiek bezig met hun online lotenverkoop. De teller staat op dit moment op 374 loten. Wat de opbrengst voor de club al brengt op bijna € 900,-

Het is bij de verkoop dit jaar de bedoeling dat er gebruik gemaakt wordt van de QR code op de boekjes of van de persoonlijke link die naar de (ouders van de) verkopers is gemaild**. 


Ook kunnen er loten worden verkocht via deze link; https://clubactie.nl/lot/smhc/477851 (je kan dan je favoriete verkoper selecteren).


Lotenverkopers, die straks 20 of meer loten hebben verkocht, worden na afloop van de actie beloond met een gepersonaliseerde 20-loten-oorkonde. Deze geeft toegang tot maar liefst 16 aanbiedingen, zoals korting op een dagje uit, je lekker uitleven in een trampolinepark of een 2e (sport)artikel gratis! 


En het team dat straks met elkaar de meeste loten heeft verkocht ontvangt van de club ook nog een lekkere prijs!


Op dit moment zijn onze top 5 verkopers:


1. Noa Eggink

2. Dante Lankester

3. Kiek de Groot

4. Wouter Kuijt

5. Amber Yntema


De actie loopt tot 24 november en de trekking van de prijzen vindt plaats op 10 december. 


** mochten er toch loten fysiek ingevuld zijn dan kunnen deze boekjes tot 24 november worden ingeleverd op Spijkerboor 68. De andere boekjes hoeven niet meer te worden ingeleverd!