IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Regels voor gebruiksrechten nieuwe veld

11-5-2012
Nieuwsafbeelding
Beste allemaal,
Gistermiddag mochten Luuk van Dam en ondergetekende aanwezig zijn bij de gedeeltelijke overdracht van het nieuwe kunstgrasveld van Arcadis aan de Gemeente ondanks dat alle werkzaamheden nog niet zijn voltooid.
Hierbij zijn een aantal belangrijke punten genoteerd die nog of door Arcadis of door de Gemeente moeten worden afgehandeld. Totdat deze punten zijn verholpen en de officiele overdracht heeft plaatsgevonden moeten wij uitermate voorzichtig omgaan met het nieuwe veld.
Zo zijn bijvoorbeeld de goals (nog) niet voorzien van wielen, waardoor het verslepen van deze schade zou kunnen berokkenen aan het nieuwe veld en waarvoor SMHC dan verantwoordelijk wordt gehouden. TOTDAT DE GOALS ZIJN VOORZIEN VAN WIELEN MAG SMHC DEZE GOALS NIET VERPLAATSEN!!! Gebeurt dit toch en/of er komt schade wordt deze verhaald op de schuldige(n). Dus, alsjeblieft wees voorzichtig.
Indien wij voorzichtig omgaan met het nieuwe veld mag SMHC gebruik maken van het nieuwe veld voor de wedstrijden. Ben je niet ingedeeld voor een wedstrijd op het nieuwe veld betreed het dan niet en ga er dus niet op oefenen.
Alvast hardstikke bedankt voor julie medewerking.
Namens het SMHC bestuur,
Jeroen Volkers
SMHC Bestuurslid - Accommodatie


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws