IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Voorlopige teamindeling jongste jeugd (m/v) 2012/2013

28-6-2012
In de bijlage de voorlopige teamindeling voor de jongste jeugd jongens en meisjes 2012-2013
 
Wij hebben zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met de wensen van ouders en kinderen. Wij vragen u begrip te hebben voor het feit dat wij natuurlijk niet altijd in staat zijn om uw zoon of dochter te plaatsen in het team van zijn of haar voorkeur.
Wij willen nadrukkelijk wijzen op het feit dat uw kind elk seizoen weer in een nieuw team begint. Dat er in elk seizoen nieuwe teams worden gevormd. Hier zullen weer nieuwe vriendschappen ontstaan en in dat nieuwe team zal elke speler met open armen worden ontvangen.
 
Het zijn voorlopige teamindelingen omdat ervaring heeft geleerd dat er altijd nog aan- en of afmeldingen zijn waardoor er omwille van de aantallen geschoven moet worden.
Begin september, een week voor aanvang van de competitie, worden de teams definitief.
Vragen en/of verzoeken tav de teamindelingen kunnen gemeld worden op woensdag 4 juli van 19.30-20.30 uur op de club bij de TC.
Het vriendelijke doch dringende verzoek om NIET te bellen.
 
Op het moment zijn we druk bezig met het trainingsschema. We streven er naar om dit voor de grote vakantie op de site kenbaar te maken.
Hartelijke groet en een fijne zomer,
de TC
NOOT:
1) De F-jes worden ingedeeld wanneer we meer duidelijkheid hebben over aantallen en verdeling j/m
 
2) De meisjes E6 zijn (te) grote teams. We hopen dat er in de zomer nog meisjes zich aanmelden zodat we na de herfstvakantie met een 4e E6-team kunnen gaan spelen. Dit betekent dat de teamindelingen na de herfstvakantie nog kunnen wijzigen