header.jpg Coronavlag1.png

BELANGRIJK: 2 oktober sluit opgave zaalhockey seizoen 2012-2013

17-9-2012
Nieuwsafbeelding

 

Ook dit jaar zal er door SMHC in de winterperiode weer de gelegenheid worden geboden om te gaan zaalhockeyen. Moeten we ons daar nu al mee bezig houden? Het antwoord is: "Ja, dat moet inderdaad nu al”. Medio oktober wordt de definitieve poule-indeling vastgesteld. Tot 2 oktober a.s. hebben we de gelegenheid hebben om teams in te schrijven.

Voor meedoen aan de competitie geldt:

  1. Als je met een A-, B-, C-, D-, of E-team mee wilt doen, zorg dan dat je in de komende weken te weten komt of je een zaalteam op de been kunt brengen en geef dat team vervolgens zo snel mogelijk bij mij op.
  2. Rekruteren van spelers dient binnen het eigen team te gebeuren; "shoppen”in een ander team is alleen toegestaan in overleg met de coach van dat andere team. Het is in eerste instantie niet nodig om al een definitieve namenlijst aan mij door te geven. Dat kan later ook nog.
  3. Het is niet mogelijk om je individueel op te geven voor de competitie.
  4. Bij wedstrijden is een zaalstick verplicht.
  5. Een team bestaat normaal gesproken uit 10 of meer spelers.
  6. De competitie vindt plaats in de maanden december, januari en februari op de zondagen. Niet elke zondag, maar één (soms 2) zondag(en) in de maand. Je speelt meestal 2 wedstrijden op één dag.

Voor meedoen aan trainingen geldt:

  1. Als je F-je of benjamin bent, kun je ook gaan zaalhockeyen; je kunt je dan (individueel) opgeven voor de zaaltrainingen.
  2. De zaaltrainingen vinden voor iedereen plaats op de zaterdagen in de maanden december, januari en februari. We beginnen met de jongsten en eindigen met de oudsten.

De kosten bedragen, bij voldoende deelname, 45 euro p.p. als je aan de competitie deelneemt en 25 euro p.p. je als je alleen aan de trainingen deelneemt.

Je kunt je opgeven bij Ferry Hoff via e-mailadres: [email protected]

Succes!!