Coronavlag1.png header.jpg

Scheidsrechterscurus weer van start!

15-12-2012
Nieuwsafbeelding

In de winterstop gaan we weer van start met opleiding voor het behalen van de scheidsrechterkaart. Deze cursus , met verwijzing naar het SMHC-arbitragereglement dat is te vinden onder documenten/arbitrage/ arbitragereglement, is verplicht voor alle jeugdleden vanaf de B-categorieën. Dit jaar is de cursusopzet wel anders! De KNHB introduceert: E-learning. D.w.z. dat de cursus bij elk betreffend lid per computer zal worden aangeboden via een leuk digitaal animatiepakket.

Volg voor uitvoerige informatie de link : http://www.knhb.nl/arbitrage/opleidingen/e-learning. Gedurende 30 dagen kan de cursus in jullie eigen tijd gevolgd worden waarna wordt afgesloten met een examen op de club. SMHC heeft gekozen voor de periode van 4-02-2013 t/m 05-03-2013 met de examendag op 06-03-2013. Om iedereen succesvol te kunnen laten deelnemen verzoeken wij een ieder dringend zijn/haar e-mailgegevens in het ledenbestand van SMHC up to date te houden. Wij streven ernaar het slagingspercentage van vorig jaar van 96 % te verbeteren. Per 15 dec. a.s. zal de inschrijving bij de KNHB plaatsvinden waarna ieder betreffend lid persoonlijk een bericht van bevestiging zal ontvangen.

NIEUW!!! Dit jaar willen wij ook de ouders in de gelegenheid stellen de cursus te volgen. Via deze manier kunnen de ouders beter inzicht krijgen in de spelregels en hun betrokkenheid bij de hockeyontwikkeling van hun kinderen vergroten. Met deze kennis kunnen de ouders tevens bevorderen dat de kinderen nog meer plezier houden in het hockeyspel.

De kosten bedragen € 7,50 p.p. Ouders kunnen zich, uitsluitend per e-mail, opgeven bij: [email protected] . o.v.v. arbitrageopleiding, naam en naam SMHC-lid.

Het gebruikte e-mailadres is dan tevens uw deelnamereferentie.

Wij hopen op een overweldigende deelname!!!!

Met vriendelijke Groet, 

namens de arbitragecommissie,

 Luuk van Dam