header.jpg Coronavlag1.png

In memoriam Ferry Hoff

12-1-2013
Nieuwsafbeelding

Ferry is dinsdag 8 januari overleden, deze week hebben we afscheid van hem genomen.
Hij was al geruime tijd ziek, maar toch overviel dit bericht ons, hij had nog zoveel kracht leek het wel. 
Tegen zijn ziekte was hij echter uiteindelijk niet opgewassen.

Ferry heeft in de jaren dat hij trainer was, voor SMHC een geweldige rol gespeeld, als trainer en als coach,  met aandacht voor alle pupillen, en als vrijwilliger zich inzettend voor het wel en wee van de club.
Hij had een sterke visie op de ontwikkeling van de club en hoe dat  kan worden bereikt, we kunnen met zijn gedachtengoed daarover nog wel een paar jaar vooruit.
En hij was een man van de daad, niet proberen anderen eindeloos te overtuigen dat het anders kon, maar zelf aanpakken. Zo trok hij een paar jaar geleden het zaalhockey uit het slop, omdat "kinderen die de winter door-hockeyen, in het voorjaar op het veld ook beter spelen". 
En omdat hij er geweldig veel plezier in had!
Tot op z'n ziekbed bijna regelde hij  al in augustus dat er in november in de zaal kon worden gespeeld. Dit jaar meer dan 200 spelers!
Naast trainer en coach bleek Ferry ook entertainer, hij speelde meerdere keren op clubfeestjes. Eerst met z'n band, later met z'n tweeën en een computer. Daar had hij erg veel plezier in. 
En ook hier ging hij tot het uiterste, in november speelde hij nog op het Vallende Blaadjes toernooi van Veteranen C, af en toe op de bank uitrustend.

Met Ferry ging een "goed mens" uit onze wereld. We zullen hem missen.

We wensen Trini, Yannick en Gosha heel veel sterkte.

Jan Dijkhuis
namens bestuur SMHC
Reacties

Jasper Roos
dak je wel ferry voor al je jaren training aan onze jongens
Lars Kroese
Ferry bedankt voor de goede start die jij mij hebt gegeven en alle inspiratie voor het hockey. Het was altijd mooi om te zien dat je altijd meeging in het spel.Veel troost aan Yannick, Gosha en Trini.

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws