header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Komt allen naar de hockeymarkt 23 maart a.s. in het nieuwe clubhuis!!!!

18-2-2013
Nieuwsafbeelding
Om de club te sponsoren organiseren wij 23 maart a.s. een gezellige hockey (kleding)markt in het nieuwe clubhuis van 9.00 tot 13.00 uur. Er zullen die dag  standjes zijn waar je hockeykleding en hockeyspullen kunt kopen. Het betreft nieuwe en tweedehands spullen. Bovendien kun je deze dag een zwarte hoodie (zie foto) bestellen met het SMHC logo erop voor €25. De hoodie is te verkrijgen in diverse maten met en zonder rits en tegen meerprijs kun je je naam erop laten drukken.
Bovendien zijn die dag nieuwe hockeysokken met het logo van SMHC te koop voor €12,50.
Voor de kinderen is er verder een grabbelton en kan iedereen een heerlijk kopje koffie kopen met iets lekkers erbij. En dit allemaal ten bate van het nieuwe clubhuis. 
Komt dus allen zaterdag 23 maart naar de hockeymarkt!! Bovendien een leuke gelegenheid om een kijkje te nemen in het nieuwe clubhuis. Graag tot ziens op 23 maart!  
De jeugdcie
 
p.s. heeft u nog tweedehands hockeykleding, ballen, sticks, scheenbeschermers, sokken, schoenen,......die wij kunnen verkopen die dag, doe dat dan in de kledington die staat in de hal van het clubhuis of geef het aan iemand van de jeugdcommissie!