dick2.jpg

Voorschouw en verhuizing

28-2-2013
Nieuwsafbeelding
Afgelopen vrijdag was er de "voorschouw" van het nieuwe clubhuis. Een woord, nog nooit van gehoord, maar het bestond er uit dat we eindelijk naar binnen mochten en met de aannemer rond liepen om te zien wat het geworden was. Er werd ijverig geschreven over alle opmerkingen die werden gemaakt, stopcontacten op de verkeerde plek, terrasdeuren die moeten kunnen worden vergrendeld. Zal een mooie lijst meerwerk opleveren :)
De eerste indruk: het wordt, of is al een prachtig gebouw! De kantine ruimer dan we dachten (de meubels staan er nog niet), de kleedkamers idem, mooi, functioneel en op een prachtige hoogte om alles te kunnen zien wat zich op de velden afspeelt. Een aanwinst voor de club! Of liever, de clubs, want ook het DVB gedeelte mag er zijn. De tussenwand had niet van iedereen gehoeven, maar voorlopig zittie er.
In de komende weken open voor iedereen!
Er werd die dag ook verhuisd. Alle kantiene-spullen gingen van het oude clubhuis naar voorlopig de nieuwe kantine. Het oude gebouw wordt vanaf deze week al gesloopt, dus alles moest er uit. We hebben veel laten staan, ik schat zo'n 3 containers "rommel"! Er werd nog behoorlijk wat meubilair "gekocht"  door leden, met name de bankjes vonden een nieuwe plek.
Tenslotte was er het biertje voor de vrijwilligers, de eerste gezelligheid in de nieuwe kantine. Proost!