IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Impressie openingsfeest nieuwe clubhuis 15 juni '13

24-6-2013
Nieuwsafbeelding
15 juni was een bijzondere dag voor onze club: ons nieuwe clubhuis werd officieel geopend door burgemeester Hayo Apotheker. Een dag om niet te vergeten, met allerlei sportieve en gezellige onderdelen: hockeytenniszeskamp met maar liefst 90 deelnemers, een spetterend optreden van slagwerkgroep De Afslag - inclusief jamsession - een bijzonder spreker over een hot item "samenwerking in de sport",  een serieuze aankondiging die verrassenderwijs veranderde in een jongleer-act Hockey - Tennis, met kleine demo van onze twee voorzitters: Frank de Ruijter en Hans van den Broek en daarna... lekker bijkletsen tijdens de borrel en daarna. Zo'n 200 hockeyers en tennissers bleven s avonds ook bij het buffet en daarna hadden we een combi optreden van 2 verschillende bands: Woody Brunings & Crazy Rockers en Yoyu & the Pacemakers. Inclusief gastoptreden van onze eigen Henk de Haan!

Kortom het was een geweldige dag met een zonnetjes, veel gezelligheid en wat ons betreft voor herhaling vastbaar. Meest gehoorde opmerking van de dag: Weg met die schuifpui, wat een mooie kantine zo! Heb je daar ook een mening over check dan de poll op onze facebookpagina.

In het foto album van de site staat een impressie van de dag, met dank aan gastfotograaf Tjip Vallinga, klik hier voor het album. En verder hebben we een video impressie van de dag: klik hier voor de link naar het filmpje en zijn we bij diverse media in beeld geweest, kijk hiervoor ook op onze facebookpagina.

Rest de feestcommissie nog iedereen te bedanken die deze dag tot een succes gemaakt heeft, en met name de TC voor het organiseren van het hockeytenniszeskamp en Luuk van Dam voor de organisatorische ondersteuning.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomerperiode toe en tot in het volgende seizoen!

De feestcommissie
Aline, Fred, Johan en Judith


Gerelateerd nieuws