dick2.jpg

Ons clubtenue en Intersport De Leeuw Sneek

24-8-2013
Nieuwsafbeelding
De sponsorcommissie meldt:

De afgelopen 3 jaar hebben  Intersport en SMHC nauw samengewerkt. Als sponsorcommissie vinden we het belangrijk dat we onze leden naar een fysieke winkel in Sneek kunnen sturen om daar hun hockeyspullen te passen en aan te kopen.

Ook de komende 3 jaren zal Intersport onze subsponsor blijven, waarvoor de club interessante kortingen op clubaankopen ontvangt. Verder is Intersport bereid om bijvoorbeeld met bekende hockeyers de geheimen van de Stick uit te leggen. Over deze stick-cliniques later meer.

Met name het clubtenue willen we standaard houden en van goede kwaliteit. Het Reece shirt met het geborduurde logo is het enige shirt wat gedragen mag worden tijdens bondswedstrijden. Dit shirt is alleen via Intersport De Leeuw Sneek verkrijgbaar.

Het shirt mag zowel in polyester-katoen als 100% polyester worden gedragen. Deze laatste zal vanaf nu als standaard worden gevoerd. De club heeft nog een partij polyester-katoenen shirts ingekocht, die voor slechts eur 20 te koop zijn bij de barcommissie. In het clubhuis kunnen deze shirts worden gepast en direct worden afgerekend.