dick2.jpg

Scheidsrechterscurus voor jeugdleden vanaf B categorie, ouders en kaarthouders

19-9-2013
Nieuwsafbeelding

Binnenkort starten we weer met de cursus voor het behalen van de scheidsrechterskaart. Deze cursus is verplicht voor alle hockeyende (jeugd)leden, die nog niet in het bezit zijn van een kaart, spelend vanaf de B-categorie. Via E-learning (systeem KNHB) zal de cursus digitaal worden aangeboden gedurende 30 dagen, gevolgd door een examen op de club.

NIEUW: Op basis van de ervaringen van vorig seizoen zullen gedurende deze periode enkele avonden worden georganiseerd op de club voor cursusondersteuning en examenvoorbereiding. Alle kandidaten voor deze cursus krijgen uiterlijk 20-9-2013 persoonlijk bericht, dus kijk even of je contactgegevens (e-mailadres, mobiele tel. nr. etc.) op de SMHC-site nog correct zijn en verbeter ze zo nodig.

OOK OUDERS van jeugdleden worden uitgenodigd om zich kosteloos op te geven voor deze cursus. Denk nou niet dat jullie meteen na het behalen van de kaart moeten fluiten. Het primaire doel is jullie de mogelijkheid te bieden spelregelkennis op te doen en, beantwoordend aan de maatschappelijke actualiteit, een beter inzicht te doen krijgen in het doen en laten van de scheidsrechters tijdens de wedstrijden van jullie zoon(s) en/of dochter(s). 

Interesse? Geef je uiterlijk 23-09-2013 op via: [email protected]

Voor degenen met kaart en die "fluiten" leuk vinden is een vervolgcursus beschikbaar. Uiteraard is deze cursus vrijwillig en kosteloos.

Als groeiende hockeyvereniging streven we ernaar ook een kwaliteitsimpuls te bereiken op het gebied van arbitrage. Interesse?

Geef je op via [email protected]