IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Afspraken mbt onze kantine

6-11-2013
Nieuwsafbeelding

Beste leden van SMHC,

Maandag 4 november hebben we een productieve bestuursvergadering gehad. Een belangrijk punt was het gebruik van onze mooie kantine. Hier zijn de ideeën besproken met de kantinecommissie en onze clubmanager. Iedereen dank voor zijn input.

· Tot de winterstop hebben we vrijwilligers gevonden om vrijdagavond tot 24.00 uur te bar te runnen en te sluiten.

· In het vorige bericht hadden we het over het sluiten van de kantine 1 uur na de laatste training. Dit is 1,5 uur geworden. Een half uur voor douchen, opruimen rekenen we bij de trainingstijd.

· De regel dat het niet is toegestaan eigen (alcoholhoudende) consumpties mee te nemen blijft van kracht.

· De kleedkamers zijn kleedkamers, sloten gaan ervan af.

· Voor feesten en partijen geeft de regelgeving ruimte, maar deze dienen minimaal één week vooraf gemeld te worden aan de verantwoordelijken (barcie/clubmanager) binnen de club.

Wij zijn als bestuur erg blij met onze actieve barcommissie. Men stopt veel tijd in de kantine qua aankleding, qua hygiëne, bevoorrading, bemanning, ed. Maar ook stopt men tijd in kas versus consumpties. Dat is in het belang van alle leden. Het streven is om naar een gebruiksvriendelijk betaal/pin/kassa/voorraad systeem te komen in 2014. Hier gaan we ons verder in verdiepen en houden jullie op de hoogte. Maar met of zonder dit systeem is afrekenen belangrijk.

Met vriendelijke groet,

Wouter Leijen

Commissaris AccommodatieReacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws

17-7
0