IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Van de bestuurstafel

20-3-2014
Nieuwsafbeelding

Dinsdag 18 maart vergaderde het SMHC bestuur.

Aangeschoven commissies deze keer waren de TC en de adhoc Web-site commissie.

Wat kwam er op tafel:

- de werkgroep voor verbetering van de SMHC website presenteerde haar ontwerp aan het bestuur. Dit werd zeer enthousiast ontvangen!

De werkgroep bestaande uit Agnes Egmond, Judith Otto (communicatie) , Isabelle vd Nadort  (bestuur) en Jan Dijkhuis (bestuur) is er een structuur en de looks gemaakt voor "Hockeysneek 2.0”.

De huidige website wordt door veel gebruikers niet meer als aantrekkelijk, overzichtelijk en bij de tijd beschouwd, reden waarom er al langer wordt gedacht over het verbeteren van de site.

Er is gekeken naar andere hockeyclubs, vooral van de 3 clubs die inmiddels al gebruik maken van Lisa-Team, de vernieuwde omgeving van Lisa.

Dus ook de "binnenkant”  zal er veel beter uit gaan zien.

De volgende stap is het leveren van commentaar door de commissies. We hopen nog voor de zomerstop de site in gebruik te kunnen nemen.

- het overleg met de TC was vooral gericht op de korte en langere termijn-toekomst van het hockey binnen SMHC. Wat willen we bereiken, hoe houden we mooi gevulde Heren en Dames teams, en hoe vullen we de teams in 2014-2015. Hoe zal het ledenaantal zich ontwikkelen. Voor de langere termijn willen we met ondersteuning van de bond een strategie sessie houden met een brede vertegenwoordiging uit de club. Dat zal gezien de prioriteiten bij de bond in de laatste maanden van dit jaar gaan plaatsvinden.

We zoeken vrijwilligers om de TC te ondersteuning in de organisatie van het zaalhockey. 

Het bestuur beraadt zich over het voorstel vanuit de TC een technisch manager aan te stellen voor het ondersteuning van de hockey ontwikkeling, trainers en coaches.

Verdere afspraken

- een vroege Leden Vergadering komt er in mei. Datum nog vast te stellen.

- het bestuur heeft een aantal clubregels opgesteld waarin we willen aangeven waar we als club voor willen staan en wat we van onszelf en alle  leden verwachten. Zie ook het nieuwsbericht en de posters in het clubhuis. Reacties en suggestie kunnen naar [email protected]

- Luuk van Dam coördineert de scheidsrechterstrainingen. Veel deelnemers dit jaar! Een groep van 50 volgt dit voorjaar de training, de 2e groep van 50 na de zomer. De training is weer op basis van e-learning, deze keer aangevuld met 3 avonden live-training door Frank.
Gerelateerd nieuws

17-7
0