header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Nieuw: Let's Roll !

13-6-2014
Nieuwsafbeelding

Zaterdag 14 juni organiseren wij voor het eerst: Let’s Roll!

Op deze dag worden alle teams van het komende seizoen met hun ouders uitgenodigd op de club. Op het veld zijn er voor de nieuwe jeugd- en juniorenteams verschillende hockeyactiviteiten en wordt de teamfoto gemaakt. Dus kom in je clubtenue!

Tegelijkertijd worden in het clubhuis de rollen (coach, manager etc) rondom de teams onder de ouders verdeeld.

Tijdstip:                                Teams:

09.00 – 10.00 uur                   Jeugd F-tallen

10.00 – 11.00 uur                   Jeugd E-zestallen

11.00 – 12.00 uur                   Jeugd D & E-achttallen

12.00 – 13.00 uur                   Jeugd D-elftallen

13.00 – 14.00 uur                   Jeugd C-elftallen

14.00 – 15.00 uur                   Jeugd B-elftallen       

15.00 – 16.00 uur                   Jeugd A-efltallen

In onze vereniging is een groep vrijwilligers actief die met groot enthousiasme en plezier veel werk voor de club verzet. Dankzij hun inzet beleven onze leden veel hockeyplezier en houden we de vereniging organisatorisch en recreatief draaiend.

Wij zijn hen zeer dankbaar voor al hun tijd en energie! 

Het gaat heel erg goed met de hockeysport. Doordat het de laatste tijd veelvuldig positief in het nieuws is geweest en natuurlijk door het naderende WK. Ook onze club blijft maar groeien. In 5 jaar tijd is ons leden aantal verdubbeld van 250 naar ruim 500! Met het tweede veld en de prachtige nieuwe accommodatie mogen we terecht trots op onze club zijn.

We zoeken mensen die zich structureel voor de vereniging willen inzetten en mensen die af en toe de handen uit de mouwen willen steken. De inzet varieert van verschillende rollen rondom een jeugd- of juniorenteam, het mede-organiseren van activiteiten, het verzorgen van communicatie tot het klussen binnen en buiten op de accommodatie. Om het e.e.a. te inventariseren is er ook een enquête verzonden. Er zit vast iets bij dat je aanspreekt of waar je enthousiast van wordt.

Alle commissies zullen vertegenwoordigd zijn zodat alle ouders op hun gemak kunnen rondkijken welke vrijwilligerstaken er nog te verdelen zijn. De vereniging rekent dan ook op jouw aanwezigheid. Iedereen weet: vele handen maken licht werk!

Kom allen zaterdag 14 juni naar de club! Mocht je echt niet aanwezig kunnen zijn, dan graag afmelden door een mailtje te sturen naar [email protected].  

Met sportieve groet,

de TC