header2017.04.jpg Screen Shot 2017-01-28 at 16.40.01.jpg header jan2017.06.jpg
Beste junioren van SMHC,
Ben jij 24 juni 2017 nog geen 17 jaar oud en wil je meedoen aan de nationale kampioenschappen Shoot Out, geef je dan op voor de SMHC clubkampioenschappen. Het clubkampioenschap houden we op Supersunday 7 mei om 1400 uur. Opgeven voor 7 mei met een mailtje naar [email protected] is genoeg. Onze clubkLees verder
Nieuwsafbeelding
Altijd al dorst gehad tijdens je wedstrijd? Dat probleem is nu voorbij met deze mooie SMHC Dopper fles! Leuk voor jezelf, of om te geven aan een jarige teamgenoot. Let wel, de voorraad is beperkt dus: dop is dop. Prijs: EUR 13,00 per fles (met gratis logo). Verkrijgbaar bij de bar. Lees verder
Nieuwsafbeelding
Beste leden,
Hoewel het huidige seizoen nog een kleine 2 maanden duurt, zijn we als club al bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen.
Een onderdeel daarvan is het inschrijven van teams bij de KNHB voor de competitie. Om dit te kunnen doen, moeten we weten over hoeveel spelers we in de categorieën beschikken.
Lees verder
Aankomende weken staat er weer een aantal Feestdagen en vakanties voor de deur.
Omdat een mens nog altijd slimmer is dan een computer, kan LISA niet zien wanneer het vakantie is en wanneer er trainingen uitvallen. In de LISA-agenda staat dus altijd dat er training is.
MAAR.....
Op de volgende dagen komen de trainingen Lees verder
Nieuwsafbeelding
Deze mooie pionnen in SMHC-clubkleur zul je vaker aantreffen bij SMHC, en vooral op zaterdagen. Ze zorgen voor de bereikbaarheid van de club voor de hulpdiensten, zoals ambulance en brandweer, mocht het onverhoopt nodig zijn. Ook houden ze het gras een beetje groen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.Lees verder
Nieuwsafbeelding
Het is weer mogelijk om je in te plannen voor bardiensten tijdens wedstrijden op zaterdagen en zondagen. Inplannen gaat heel eenvoudig met de LISA hockey app op je smartphone. Ga naar 'Meer' (rechtsonder), 'Plan uw dienst', en kies een beschikbare bardienst: 'Barmedewerker'. De Barcommissie helpt mee met het openen en sluiten. 
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Beste hockeyers en ouders van hockeyers,
Met veel enthousiasme presenteren wij de nieuwe 'SMHC ledenshop'!  Hier kun je ons wedstrijd- en trainingstenue kopen. Daarnaast zijn er nog vele andere leuke shirts, sokken, sticks, schoenen etc. etc. 
Ieder lid ontvangt 10% korting op de verkoopprijs en de club ontvLees verder