header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Trimhockey

SMHC Trimhockey (koosnaam: Veteranen C of VetC) is al in 1995 gestart door een groep ouders die zelf ook het spel wel wilden leren spelen. Sinds die tijd is het ledenaantal elk jaar gegroeid en momenteel zijn er ongeveer 40 leden. Deze leuke, zeer gevarieerde groep heeft een bijzonder karakter. Zo spelen er oude hockey fanaten en net beginnende ouders gewoon met elkaar.

Er wordt getraind op maandagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur. Onder leiding van een trainer worden er balvaardigheids- en tactische oefeningen gedaan en ter afsluiting wordt er onderling een partijtje gespeeld. Na afloop wordt er wel eens een biertje in het clubhuis gedronken.

Regelmatig worden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Dit is vooral voor de gezelligheid, maar zo kan je natuurlijk ook wedstrijdervaring opbouwen.
Ook wordt er meegedaan aan landelijke toernooien voor die dat wil. Zo liggen er vriendschapsbanden naar HDM Den Haag en DCS99 Dusseldorf.

Eens per maand worden er op maandagavond competitiewedstrijden tegen andere trimhockeyteams van hockeyclubs in Friesland gespeeld. Hiervoor kun je je apart opgeven. De kosten per wedstrijd zijn 4 euro, maar voor een drankje en een hapje wordt dan gezorgd.
 
Voor de winterstop en voor de zomerstop wordt er een toernooi georganiseerd waarbij alle Trimhockey teams van Friesland samenkomen en waarin er 7 tegen 7 wordt gespeeld. Er worden onderling wedstrijden gespeeld en daarna is het gezellig naborrelen.

Geïnteresseerd? 
Voordat je definitief lid wordt, mag je 2 of 3 keer meetrainen. Graag wel van te voren inschrijven via de site: Lidmaatschap - Lid worden?
Voor informatie over de contributie, zie Lidmaatschap - Contributie