IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 14 thuiswedstrijd(en) en 11 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 2 december 2023
Alle thuiswedstrijden van zaterdag 2 december 2023 zijn afgelast
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit Meisjes O9-2 JHC-Stix MO9-1
09:15 Uit Meisjes O10-1 MHC Steenwijk MO10-1
09:30 Uit MIX Jongens O8-1 GHBS MO8-4
10:00 Uit Meisjes O9-1 HHC Quick Stick MO9-1
10:00 Uit Meisjes O8-1 MHC Lemmer MO8-1-mix

zondag 24 december 2023
Tijd T/U Team Tegen team

zondag 4 februari 2024
Tijd T/U Team Tegen team

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden
Nieuwsafbeelding
Vanaf zondag 3 december staan de eerste wedstrijden in de zaal al weer gepland. Ook in de zaal zal er, naast rijden, fruit en fluiten, op alle teams weer een beroep gedaan worden om een teamdienst in te vullen. Hoe zat dat ook alweer?
 
Gedurende de zaalcompetitie zijn alle teams 1 of 2 keer per seizoen gastheer voor Lees verder
Nieuwsafbeelding
De veldcompetitie loopt langzaam weer naar het einde en hierna starten (bijna) alle teams in de zaal. Vanaf maart zijn we als zaalcommissie al weer druk aan de slag geweest om komend zaalseizoen te organiseren.
 
Competitie- en trainingsschema zijn al gepubliceerd en te vinden in LISA en op de website.
Lees verder
Nieuwsafbeelding
De zaalriempjes zitten weer in de keeperstas. Deze graag voorafgaand aan het eerste gebruik in de zaal verwisselen, zodat de zaalvloer niet beschadigd. 
de Materiaalcommissie Lees verder
Nieuwsafbeelding
De vrijwilliger van de maand november is niemand minder dan Jeroen Hoepman! Jeroen coacht zijn 3 dochters en zoon al van jongs af aan en combineerde dat een aantal jaar met een rol in TC Jongste jeugd. Op dit moment is hij coach van JO14-1 en coacht hij mede Dames 1 Jong. 
Maar wat velen niet weten is dat hij al sinds jaar en dag dLees verder
Nieuwsafbeelding
Onze jeugdleden hebben dit jaar met elkaar 1928 loten verkocht!!! Dit levert een recordopbrengst van €4.629,60 voor onze vereniging op t.b.v. het opknappen van ons meubilair, 
Fantastisch gedaan allemaal!
Winacties lotenverkopers De SMHC Grote Clubactie heeft verschiLees verder
Nieuwsafbeelding
JO12-1 zijn hun maskers kwijt. Het gaat om een tas met 4 oranje maskers met sticker (zie foto), gesponsord door een ouder. 
Heb je ze gezien/gevonden, dan graag een berichtje naar de begeleider van het team op +31 6 50 23 30 98. 
Bedankt!Lees verder
Nieuwsafbeelding
Ondanks dat we nog midden in de veldcompetitie zitten wordt er alweer druk gewerkt aan de organisatie van de zaalperiode. Zaterdag 2 december vindt de laatste competitieronde op het veld plaats en op zondag 3 december start officieel de zaalcompetitie. 
Maandag 4 december t/m 3 februari gaat iedereen in de zaal trainen (de seLees verder
Nieuwsafbeelding
Tijdens de trainingen is het verplicht om te dragen:
·Sportkleding (hoeft niet het wedstrijdtenue te zijn, liever niet zelfs) en sportschoenen met grip (dringend advies om op hockeyschoenen te komen)
·Scheenbeschermers met daarover heen lange sportkousen
·Mondbeschermer - als je (kind) klaar bent (is) met wisselen, advisLees verder
Nieuwsafbeelding
Wil jij ook niks missen van jouw favoriete sportclub of ben je op zoek naar praktische informatie? Check dan regelmatig de homepage van onze website/nieuwtjes op de hockey app en volg ons op de socials. 
Insta: SMHCHockeyclubSneek  FB: SMHCHockeySneek
En heb je een wedstrijdverslag, leuke foto’s Lees verder
Nieuwsafbeelding
Heel blij zijn wij dat de heren van vorige maand ‘onze’ Mark hebben verkozen tot vrijwilliger van de maand oktober. Want, zo zeggen zij: "Mark is onze hockeypapa en hij is er altijd”. 
Al jaren staat hij als coach van zijn kinderen langs de lijn en zelf is hij nu ook al een aantal jaar enthousiast hockeyer. 
VaLees verder
Nieuwsafbeelding
Het gure weer is in aantocht en dan rijst altijd weer de vraag: Gaat mijn training wel door vandaag?
In principe gaat de training ALTIJD door. Mocht er een training niet door gaan, dan word je daar via de site, SMS of wellicht een app van op de hoogte gesteld. Dit is vaak last minute. Houdt dus de site, app en sms in de gaten.
Lees verder
Nieuwsafbeelding
Ties, Friso en Roelof zijn verkozen tot vrijwilligers van de maand september! Deze jongens zetten zich al jaren in als trainer en motiveren daarmee ook hun teamgenoten tot het geven van training. Daarnaast zijn zij vaste gezichten als scheidsrechters op zaterdag en altijd te porren voor hulp bij activiteiten of toernooien. Bedankt mannen  <Lees verder
Nieuwsafbeelding
Zoals jullie wellicht hebben opgemerkt is op dit moment een groot deel van de parkeerplaats naast het semi hockeyveld bezet door bouwmaterialen en ander materieel. Dit heeft te maken met werkzaamheden aan het glasvezelnetwerk in en rondom Sneek, waarvoor de Gemeente een deel van de parkeerplaats als opslaglocatie heeft aangewezen.
Lees verder
Nieuwsafbeelding
En dan is het zover! Met de opbrengst van de Grote Clubactie ‘22 heeft Staal12 ons geholpen met het pimpen van de dugouts. Nu kan je veel makkelijker je spullen kwijt. Helemaal top! 
Met dank aan alle jeugd, die loten hebben verkocht, Staal12 voor het maken en Mark K. voor het monteren. 
Binnenkort begint de Grote Lees verder
Nieuwsafbeelding
Ben je nieuw op onze vereniging en/of heb je problemen met inloggen op de Lisa Hockey app? Dan kan het zijn dat je de verkeerde Lisa app hebt gedownload. 
Het gaat om het icoontje in het blauw (zie ook de afbeelding). 
Op onze website kan je  rechts bovenin ook inloggen via Mijn SMHC. Mocht het inlogLees verder
Nieuwsafbeelding
Heel blij zijn wij om jullie te kunnen meedelen dat wij per september een Technisch Manager hebben gevonden in de persoon van Jeroen Pol. In het voortraject hebben wij een aantal prettige en positieve gesprekken met hem kunnen voeren en wij zijn er van overtuigd dat Jeroen goed past bij onze vereniging. 
Hieronder stelt hij zichzelf aLees verder
Nieuwsafbeelding
Op de afgelopen ALV heeft de sponsorcommissie de Club van 100 op hockeyclub Sneek geïntroduceerd. 
Leden, oud-leden en als vb buren, ouders, oma's en opa's, die onze hockeyclub een warm hart toedragen, kunnen lid worden van de Club van 100, door €100,- per jaar te doneren aan onze mooie club. 
De Club vanLees verder
Nieuwsafbeelding
SMHC heeft sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan, maar ook spelers van onze club krijgen wel eens een gele en soms zelfs een rode kaart van de scheidsrechter. Dat kan een keer gebeuren, maar uitgangspunt is natuurlijk helemaal geen kaarten. 
Omdat de regels vanuit de KNHB onlangs zijn aangepast voor gele en rodeLees verder
Nieuwsafbeelding
In de zomer van 2020 hebben wij onze nieuwe wedstrijdkleding geïntroduceerd. Onder de wedstrijdkleding vallen: 
Polo’s thuis Polo’s uit Rokjes Shorts Thuis kousen Uit kousen Deze kleding kan besteld worden in onze webshop: https://www.clubcolors.nl/club/sneek/
Nadat je de bestelling hebt gedaan, ontvang je van CLees verder
Nieuwsafbeelding
Een lichte stoot of slag tegen het hoofd kan al genoeg zijn om je een hersenschudding te bezorgen. Hoe herken je een hersenschudding en wat moet je wel en niet doen? In dit artikel lees je meer over dit onderwerp met als doel de sportblessure ’tussen de oren’ niet te onderschatten. Lees verder
Nieuwsafbeelding
De beregening haalt gefilterd water uit de vijver. Er kan dus zoveel als nodig worden gesproeid.
Veld 1 is het Volvo waterveld voor het clubhuis. Deze altijd sproeien voor de wedstrijd of training en daarna zoveel als mogelijk/nodig. Dat is het beste voor het veld.
Start de beregening 15 minuten voor de wedLees verder