Coronavlag1.png header.jpg
Nieuwsafbeelding
Nu het waterveld klaar is en bespeeld mag worden, kunnen we ook weer 2x per week gaan trainen. Hiermee komen de conditietrainingen van Fysio-Actief te vervallen. 
Aankomende week zijn er, i.v.m. de herfstvakantie, geen trainingen. 
Vanaf maandag 25 oktober starten we weer met trainen. Het schema is zodanig ingerichLees verder
Nieuwsafbeelding
Afgelopen week zijn de dugouts verplaatst en grotendeels schoon gemaakt, de eerste tegels op het verhoogde terras gelegd, de beregeningsstatieven geplaatst, de doelen geleverd en geplaatst en een begin gemaakt met het miniveldje.
Een hoop gedaan en nog een hoop te doen!
De komende week zal de beregening gaan functionerenLees verder
Nieuwsafbeelding
Vanaf vandaag tot 25 oktober kun je de club steunen door in de ClubSupport actie van de Rabobank te stemmen op SMHC!
De bank maakt voor jouw stem € 5,- over naar de vereniging. Voorwaarde is dat je lid bent of wordt van de Rabobank. Kijk daarvoor hier.
Stemmen kan op www.rabobank.nl/leden/clubsupport Daarna zoekLees verder
Nieuwsafbeelding
SMHC is op zoek naar een:

PLANNER ARBITRAGE
 
Wat doet de Arbitrage?
De Arbitrage zorgt ervoor dat de wedstrijden van de Junioren en Senioren zijn voorzien van opgeleide scheidsrechters. Het organiseert het scheidsrechters examen (max. 2x per seizoen) en een aantal informatie avonden.
  Lees verder
Nieuwsafbeelding
Met ingang van zaterdag 25 september gelden er nieuwe regels op onze sportaccommodatie. De kantine is alleen geopend voor afhalen van consumpties en na het bestellen en ontvangen moet de bezoeker de kantine direct weer verlaten. Zo hoeven leden en vrijwilligers niet de QR-code te scannen. Deze nieuwe regels bepalen dat voor regulier gebruik van de Lees verder