IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg
Nieuwsafbeelding
Seizoen '21 - '22 zit erop. Wij hebben onze eerste maanden als nieuw Bestuur van SMHC genoten van de inzet en het enthousiasme van onze leden en vrijwilligers. Zowel op als naast het veld is er hard gewerkt om het mooie hockeyspelletje voor iedereen mogelijk te maken. Met leuke trainingen, sportieve wedstrijden, gezellige activiteiten en nieLees verder
Nieuwsafbeelding
Graag hadden we jullie nu bericht dat het trainingsschema rond is. Dat is helaas nog niet. Dit heeft te maken met het feit dat teveel trainers nu nog geen zekerheid kunnen geven over de dagen en tijden dat ze beschikbaar zijn.
We beseffen dat het met name voor de basisschooljeugd van belang is om de dagen te weten. We kunnen wel het voLees verder
Nieuwsafbeelding
Hockey is een snelle sport in de buitenlucht, waar je kind een goede conditie van krijgt. Bovendien is het een sociale teamsport waar kinderen samen overwinningen vieren en leren met verlies omgaan. De hockeyvereniging voelt als één grote familie, met zowel jongens- als meisjesteams. Je kind wordt sterker, fitter en sneller door te Lees verder
Nieuwsafbeelding
SMHC is uitgekozen door Rabo ClubSupport om ondersteuning te krijgen bij het toekomstbestendig maken van onze vereniging. Voor het realiseren van onze ambities krijgen wij professionele begeleiding van een vaste procesbegeleider.
Als bestuur zijn wij hier heel enthousiast over en dankbaar voor de kans, die ons hierin is gebodeLees verder
Nieuwsafbeelding
MC1 en JC1 hebben zich goed vermaakt op het Kamelentoernooi in Nieuwegein.  De dames wisten er zelfs de 3e plek in hun poule in de wacht te slepen.
Begeleiders ook hartelijk dank voor het mogelijk maken van dit feestweekend!Lees verder
Nieuwsafbeelding
Heb je A- of seniorenleeftijd en zin om deze zomer onderlinge partijtjes te spelen? Dan kan dit van 4 juli tot 19 augustus! 
Op maandagavond voor trimmers en op vrijdagavond voor gevorderden. We starten om 20.30 uur.
Toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.
De bar is open voor een drankje.Lees verder
Nieuwsafbeelding
Vind je jouw kind te jong om nu al voor een sport te kiezen en vind je het wel heel belangrijk dat hij/zij gaat sporten?
In Sneek komt nu de mogelijkheid om eerst goed te leren bewegen en pas later voor een specifieke sport te kiezen.

Op Sportpark Tinga hebben Hockeyclub Sneek, Voetbalvereniging Sneek Wit Zwart en Lees verder
Nieuwsafbeelding
Wij blikken met elkaar terug op een fantastische week!
Op zaterdag 18 juni mocht SMHC 18 F teams uit de regio ontvangen voor het Slottoernooi van de competitie. Ruim 130 spelers en 50 begeleiders hebben kunnen genieten van veel hockey, vrolijke activiteiten, een stralende zon en waterpret! Voor een impressie van de dag kijk je hier:&nbsLees verder
Nieuwsafbeelding
De beregening haalt gefilterd water uit de vijver. Er kan dus zoveel als nodig worden gesproeid.
Veld 1 is het Volvo waterveld voor het clubhuis. Deze altijd sproeien voor de wedstrijd of training en daarna zoveel als mogelijk/nodig. Dat is het beste voor het veld.
Start de beregening 15 minuten voor de wedLees verder
Nieuwsafbeelding
Ben je uit je tenue gegroeid of juist op zoek naar een maatje groter? Kijk dan eens op de website via Mijn SMHC / Club / Vraag en Aanbod.
Hierop kan je je oude kleding aanbieden of een aanvraag doen voor een item in een bepaalde maat. 
Er zijn een paar huisregels:
- het maximale bedrag voor een item is &eLees verder