IMG_0157 (2).jpg SMHC loves hockey.jpg header2017.04.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 28 september 2019
Tijd T/U Team Tegen team
08:45 Uit Meisjes 8E2 GHHC Groningen M8E2
Nieuwsafbeelding
Begin het hockey seizoen goed met een bitje op maat!
 
De zomer is weer voorbij en het nieuwe competitieseizoen gaat weer los. Tijd om voor Kliniek Tandheelkunde Sneek speciaal voor de SMHC leden een bitje op maat aan te bieden! Dit doen zij op woensdag 25 september van 17:00 tot 19:00 uur en op vrijdag 27 septemLees verder
Nieuwsafbeelding
Op dinsdag 8 en woensdag 9 oktober staan er weer scheidsrechters informatie avonden gepland (19.30 uur op de club). Het is verstandig om naast je e-learning programma van de KNHB ook een van deze avonden te bezoeken. Op deze manier ga je goed voorbereid naar het examen (16 oktober). 
Ook leden/ouders die al een kaart hebben zijnLees verder
Nieuwsafbeelding
18-9-2019| De Grote Clubactie weer van start!
In de afgelopen dagen zijn de boekjes uitgedeeld van de Grote Clubactie.
De D jeugd gaat weer met veel enthousiasme voor onze club langs de deuren om loten te verkopen voor € 3,00 per lot waarvan  € 2,40  rechtstreeks naar  SMHC  gaat!
Lees verder
Nieuwsafbeelding
SportWays hockeykampen: beter leren hockeyen met een hoge dosis fun!
Deze herfst organiseren wij, samen met SportWays, weer hockeykampen bij ons op de club! Alle hockeyfans van 5 tot en met 13 jaar oud zijn van harte welkom voor leuke, uitdagende en fanatieke hockeytrainingen, waar je een heleboel gaat leren!
Wij stemLees verder
Nieuwsafbeelding
Intersport De Leeuw biedt exclusief voor SMHC leden 20% korting van 1 juli tot 1 oktober 2019 op vertoon van dit bericht via de Lisa App!  Vanaf 1 augustus komt de nieuwe collectie binnen, dus sla je slag en shop je outfit en uitrusting voor het nieuwe hockeyseizoen!
Met sportieve groet, De sponsorcommissie Lees verder
Nieuwsafbeelding
Geheugensteuntje:
Iedereen weet het, Volvo Nederland verleent een bonus van € 1000,- wanneer een lid of ouder van lid een Volvo koopt bij een erkende Volvo dealer.  Voor Sneek is dat Volvo van der Schaaf.
Deze actie is nu uitgebreid voor het aanschaffen van een gebruikte Volvo, dat levert een clubboLees verder