SMHC loves hockey.jpg Screen Shot 2017-01-28 at 16.40.01.jpg header2017.04.jpg header jan2017.06.jpg

Hoe word je lid van SMHC?


Lijkt hockey jou een leuke sport en wil je het wel eens ervaren?

 

Dan kun je je inschrijven bij de hockeyclub.

Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; je gegevens worden meteen opgenomen in het ledenbestand van SMHC. Met de ingevulde gegevens wordt het inschrijfformulier gemaakt, die je ontvangt via e-mail.

 

Na inschrijving wordt er contact met je opgenomen. Tijdens dit gesprek wordt er besproken op welke tijden en bij welk team je voor het eerst mee kunt trainen. (let op: dus eerst inschrijven en dan pas meetrainen en niet andersom. Door ervaringen in het verleden gaan we hier strenger op toezien).

 

Een lidmaatschap bij SMHC kent een proefperiode van 4 trainingsweken. Het lidmaatschap gaat in vanaf de start van de proefperiode. Na 4 trainingsweken kan nog worden afgezien van het lidmaatschap  zonder contributieverplichting en zonder inschrijfkosten. 

Na een succesvolle proefperiode moet het inschrijfformulier ondertekend opgestuurd worden naar de ledenadministratie. Gemakkelijk en het beperkt de kans op fouten.

De inschrijfkosten bedragen € 30,- . Deze worden pas in rekening gebracht als je na de proefperiode daadwerkelijk lid blijft.

 

De minimumleeftijd is 5 jaar (groep 2-leerlingen).

Je kan lid worden als je vòòr 1 oktober van het nieuwe seizoen 5 jaar bent geworden of wanneer je in oktober, november of december van het lopende seizoen 5 jaar wordt en al in groep 2 zit . Je bent dan een FUNKEY-lid.

 

Voor meer informatie over het lidmaatschap, mail naar: [email protected]

 

 


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
   
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
Extra informatie
 
Nu volgen een aantal algemene vragen. Na deze stap bent u als proeflid ingeschreven en krijgt u een 'opmaat' inschrijfformulier op uw scherm. Deze kunt u printen en na beëindiging van de proefperiode (4 trainingen) en u definitief lid wilt worden onderteken en opsturen.

 
   
   
   
   
   
   
Diploma's
 
Hieronder kunt u aangeven of u bepaalde relevante diploma's heeft