SMHC jeugdkampioensteams c.jpg SMHC loves hockey.jpg header2017.04.jpg SMHC jeugdkampioensteams JA JB c.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 16 december 2018
Tijd T/U Team Tegen team
10:00 Thuis Meisjes D4 zaal H.V.A. MD4

Vrijwilligers

Interesse in vrijwilligerswerk?

Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken, je creativiteit verder te ontplooien en je aan te sluiten bij het team van vrijwilligers binnen onze club? 
Je bent van harte welkom bij onze enthousiaste groep vrijwilligers, stuur een mailtje met je interesse en/of competenties naar [email protected] 
Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.
De club kan tenslotte niet zonder de inzet van haar vrijwilligers!... Vooral als je die taken doet waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft.

Een aantal vrijwilligerstaken waar je aan kunt denken en wil je wat anders, geef het door, er zal vast een leuke plek ergens beschikbaar zijn.

Gastheer/Gastvrouw
Het dienstdoende team helpen met het opstarten van de wedstrijddag. Velden klaarzetten, teams, gasten en scheidsrechters verwelkomen, adhoc situaties oplossen, kortom een bijdrage leveren aan een mooie wedstrijddag. 

Arbitragecommissie
het indelen en coördineren van scheidsrechters, scheidsrechter cursus, begeleiden van beginnende scheidsrechters, nog diverse functies beschikbaar.

Communicatiecommissie
Communicatie verzorgen voor SMHC: Persberichten, posters maken, website redactie, jaarboek helpen coördineren, interviews, fotografie, denktank voor acties binnen de speelcategorieën. vormgeving en social media (content en beheer).
tijdsbestek: meerdere uren per week.

Fotocommissie
verzamelen, ordenen en 'taggen'(datum, soort evenement en fotograaf ) van alle foto's van SMHC om een solide foto archief op te buwen. fotoalbums samenstellen van diverse evenementen, koppelen aan de website.
tijdsbestek: afhankelijk van aantal evenementen en zelf in te delen.

Barcommissie
zorgt voor gezelligheid en "orde"  in de kantine. Voorraad beheer, inkoop, etc.

Informatie teamdiensten
Vanaf seizoen 2017-2018 zijn wij begonnen met teamdiensten op de wedstrijdzaterdag. Voorgaande jaren werkten we al met gastheren en -vrouwen waar alle teams aan mee werkten. Dit seizoen is de bardienst daar ook aan toegevoegd.
Zodra het wedstrijdschema bekend is, wordt er een planning gemaakt zodat alle teams eens aan de beurt zijn om zo'n teamdienst te vervullen. Elk team zal 2 à 3x per seizoen worden ingedeeld.
Per wedstrijddag zijn er 4 teams ingepland die in shifts van 3 uur de bar bezetten, de wedstrijdtafel bemannen en de velddienst verzorgen. Als team 'run' je dan op dat moment de club. Je hebt minimaal 3 ouders nodig (2 voor de bar en 1 als gastheer/vrouw) maar leuker is natuurlijk om dit als team te dragen en de taken mooi te verdelen.
SMHC staat immers voor: Samen Maken we de HockeyClub.
 

Vrijwilligers en de privacywet (AVG)

Bij de inwerkingtreding van de privacywet (AVG) is het inzetten en registreren van vrijwilligers iets formeler geworden. Zo worden de afspraken tussen de vereniging en de vrijwilliger meer expliciet vastgelegd. Er zijn 3 "overeenkomsten", waarvan 2 gelden voor alle vrijwilligers. Dat zijn

- de SMHC privacyverklaring en gedragsregels

- de SMHC Vrijwilligersovereenkomst 

Wanneer een vrijwilliger voor het uitvoeren van de rol toegang tot het ledensysteem (LISA) moet hebben, is het noodzakelijk ook  de Geheimhoudingsverklaring te accorderen. 

De nieuwe vrijwilliger stemt met deze verklaringen in bij de inschrijving als vrijwilliger. Zie Hoe word je lid of vrijwilliger van SMHC?  via Lidmaatschap - Lid worden? - aanmelden als vrijwilliger) 

Bestaande SMHC vrijwilligers kunnen de verklaring accepteren via deze link.