header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Bijzondere loting Euro Hockey League

17-12-2007
Nieuwsafbeelding
De Euro Hockey League kwam dit seizoen al een aantal malen met vernieuwende zaken zoals nieuwe spelregels en live-verslaggeving met meer camera’s dan ooit tevoren. Op 19 december komt er weer een nieuwigheidje aan, een live loting van de volgende twee rondes waarin de laatste zestien en vervolgens de laatste acht clubs spelen. Via de site van de EHL, www.eurohockeyleague.eu , is alles via webcams te volgen.

De loting vindt plaats vanaf 18.00 uur in een studio in Hilversum. Onder toezicht van Leandro Negre, de president van de Europese hockeybond, zullen daar namen uit de kokers rollen. De kijker kan echter via webcams mee kijken naar de reacties van de deelnemende clubs. Iedereen kan ook de webcam die gericht staat op de mensen van zijn of haar eigen club kiezen, zodat direct duidelijk zichtbaar is hoe gereageerd wordt op een bepaalde tegenstander.

Speciaal opgericht
De presentator in de studio zal reacties vragen van alle clubs, deze kunnen bekeken worden in het hoofdscherm. Kijkers kunnen ook vragen stellen via een speciaal opgerichte chatbox. De meest interessante vragen zullen in het algemene programma geïntegreerd worden, de presentator zal deze vragen voorleggen aan de clubs. Dus wie de reacties van de trainers en bestuurders van Bloemendaal, Rotterdam en HGC wil zien, check op woensdag de 19e om 18.00 uur de site van de EHL. (Hockey Magazine)