IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Werk in uitvoering

29-2-2008
Nieuwsafbeelding
Clubhuis wordt verbouwd!
De komende paar weken wordt het clubhuis verbouwd, het kan dus zo zijn dat u daar hinder van ondervind, wij vragen uw begrip daarvoor. Als er mensen zijn die komende dagen tijd over hebben, neem contact met ons op dan kunt u ons wellicht helpen.

Het is u misschien al opgevallen!
De afgelopen weken word er geklust binnen het clubhuis om er voor te zorgen dat alles weer veilig en vertrouwd gaat werken. Afgelopen maandag is er een overleg geweest tussen de betreffende commissies met al haar wensen. Hierin zijn alle wensen van de voorzitters naar voren gekomen en is er een plan de campagne opgestelt om er voor te zorgen dat het clubhuis iets wordt waar iedereen zich thuis voelt. De kantine zal aangepakt worden en ook zal het interieur een frisse uitstraling krijgen. Het kan dus voorkomen dat u de komende tijd op onvolkomen heden stuit, maar wees niet ongerust het wordt top. U zult misschien denken, maar misschien staat het clubhuis er niet zo lang meer. Dat klopt hier hebben wij ook rekening mee gehouden. We gaan er vanuit dat we er nog 2-3 jaar zitten en deze periode willen wij graag met een beperkte investering er voor zorgen dat het toch iets wordt waar we allemaal vrolijk van worden. Er zal binnenkort geklust gaan worden, mocht u willen helpen, plaats dan gerust een reactie, dan zullen wij u benaderen.





Reacties

Maurice Aarden
Ben Han aarden, vader van Maurice Aarden en huisschilder van beroep en kan wellicht een kleine praktisch bijdrage leveren?
Annelien Ellerman
werk in uitvoering
Annelien Ellerman
vervolg; Wil samen met thea Visser wel wat doen op gebied van de inrichting, interieuradvies!

Reageer op het nieuws



Gerelateerd nieuws