IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

SMHC website vernieuwd

26-2-2015
Nieuwsafbeelding

Vandaag werd de SMHC website vervangen door een nieuwe versie, met een modernere "look-and-feel” . Meer foto’s, beter toegankelijk en het nieuws is overzichtelijker. De site is bedoeld voor leden, maar ook voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in hockey in Sneek. Je vindt er alle informatie over de club, de organisatie, de teams, etc.


Voor de leden is er een knop "Mijn SMHC”. Die leidt naar een nieuwe site voor leden: ”LisaTeam”. (https://team.lisa-is.nl/login) Deze site vraagt een logon met je lidnummer en wachtwoord en geeft toegang tot alle "interne”  club informatie, teamoverzichten. Je kunt hier mailen naar je teamgenoten, de standen inzien, een lijst van favoriete teams maken, etc. Nieuw is de mogelijkheid om een uitnodiging voor een oefenwedstrijd uit te zetten voor een "team-date”.Beide websites moeten er voor zorgen dat alle leden nu nog beter op de hoogte (kunnen) zijn van alles wat de club, wij dus, beweegt.

Maak vandaag nog een verkenning door alle informatie! www.hockeysneek.nl.

Als je suggesties hebt, fouten ziet, mooie foto’s en/of nieuws hebt dat je wilt plaatsen, mail dan naar [email protected] Met name willen we graag veel foto’s van wedstrijdmomenten!

Veel plezier op onze nieuwe site(s)!

namens SMHC redactie,

Jan DijkhuisGerelateerd nieuws

17-7
0