Zaalhockey jongens C1 in de Sneker Sporthal

4-2-2008
Nieuwsafbeelding
Sneek JC1 - Steenwijk JC1: 4-2

In de eerste 10 minuten scoort Steenwijk na goed positiespel. Steenwijk is in overwicht maar Sven houdt de deur goed dicht op doel. Aan het eind van de eerste helft maakt Stijn de gelijkmaker door zich goed vrij te lopen.
De tweede helft gaat het gelijk op. Al snel komt Steenwijk weer op voorsprong na een mooie combinatie. 10 minuten voor tijd weet Teun hem hard in de hoek te pushen (of was het toch een flatsje?). Voor Steenwijk is dat de keerpunt. Sneek blijft daarna in de aanval en Tiko kan scoren uit een rebound. Later stelt Maarten de overwinning veilig met een mooie voorzet van Sjoerd. Het is weer eens duidelijk bevestigd dat je kunt winnen als je combineert en snel overspeelt. Sven was de ster van de wedstrijd met mooie reddingen.

Sneek JC1 - Graspiepers JC2: 4-7

Het was al te zien dat Graspiepers goed combineerde en rondspeelde tijdens de wedstrijd tegen Steenwijk. Toch maakte maarten meteen in het begin een mooi doelpunt. Graspiepers was sterker in de aanval en kwam snel gelijk. Bij 3-1 kwam Sneek nog terug door een goal van Teun.
Na de rust redden Stijn en Maarten de eer door goed spel, maar op elk goal wist Graspiepers te herstellen en de voorsprong te behouden. Aan het eind rondde Graspiepers af met een strafcorner en won met 7-4.
Samengevat was ook hier het team dat combineerde en snel overspeelde de stekste...