header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Het Chocolaterie Sneek E Jeugd Toernooi 2008 is een feit

17-2-2008
Nieuwsafbeelding

Afgelopen zaterdag 16 februari speelden ca. 50 E-jeugdleden met èn tegen elkaar in het, mede door de nieuwe kledingsponsor georganiseerde, toernooi. Alle E-jeugdleden waren verdeeld over 8 teams en de teams droegen namen van hockeyclubs uit de Hoofd Klasse zoals: Kampong, Den Bosch, Amsterdam, Klein Zwitserland, HGC, Laren, Pinoke en Bloemendaal. Er werd met 6 of 7 spelers gespeeld, zonder keeper op een kwart veld. Alle teams speelden een keer tegen elkaar, 7 wedstrijden dus van 20 minuten. Er is dus héél veel gespeeld en de kinderen hebben dat fantastisch gedaan. Om 13.30 uur was de prijsuitreiking en werden bekers uitgedeeld aan de volgende teams: Eerste plaats: HGC, tweede plaats: Den Bosch en derde plaats: Laren.
Verder was er voor iedereen een herinneringsmedaille. Een herinnering aan een prachtige dag vol zon, sportiviteit en inzet. Bedankt sponsor Chocolaterie Sneek, maar ook alle (gelegenheids)coaches, scheidsrechters en andere hulpouders. Wat ons betreft wordt dit een jaarlijks evenement en krijgen de bekers als wisseltrofeeën een vaste plaats in de straks volledig opgeknapte kantine.

De Foto's zijn de bekijken via:

http://picasaweb.google.nl/annettewesterhoffoto/2008_02_16TournootEJeugdChocolaterie



Reacties

Jeroen Smit
Leuk Artikel in de krant! Ik stond vanuit het clubhuis (al klussend) te kijken en het zag er berengezellig uit. Dit beloofd wat!

Reageer op het nieuws