IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Wandrerers Nederland Hockey Tour - Australië 2008 !!!!

29-2-2008
Wandrerers Nederland Hockey Tour - Australië  2008 !!!!
Wij zijn druk bezig een hockeyteam samen te stellen uit jongens en meisjes tussen de 14 en 18 jaar om komende zomer in juli naar Australië te gaan.
 
De teams zullen Wanderers Nederland gaan heten en het zou de derde keer in vier jaar tijd zijn dat er een Nederlandse afvaardiging naar Australië zou gaan.
 
De teams zullen bestaan uit individuele spelers vanuit heel Nederland en van elk niveau, die samen een team vormen. Ons doel is om twee jongens- en twee meisjesteams samen te stellen zodat zij met en tegen hun eigen niveau kunnen spelen.
 
De teams zullen naar Sydney, Australië reizen om deel te nemen aan het internationale jeugdhockeytoernooi HOCKEYFEST. Onze teams zullen het opnemen tegen het nationale team van Japan en verschillende teams uit Engeland, Nieuw Zeeland, Canada, USA en regionale teams uit Australië.
 
Alle wedstrijden zullen worden gespeeld in het Olympisch stadion van Sydney op het grote Olympische complex van 2000.
 
Elk teams speelt negen wedstrijden tijdens het toernooi en iedereen speelt evenveel.
 
Na deze week hockeyen zullen de teams afreizen naar het subtropische Cairns in het noorden van Australië. Daar zullen ze tegen een lokaal team spelen, maar ook fantastische activiteiten gaan doen zoals raften op de Tuly River, snorkelen op het Great Barrier Reef en een krokodillenboerderij bezoeken.
 
De tour is inclusief vluchten vanaf Amsterdam, alle overnachtingen, de meeste maaltijden, alle activiteiten, toeslagen en excursies.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steijn Sprei op 06-41.81.86.26 or Mark Jenniskens op 06 -41 85.17.92

Of bezoek de site op internet www.wanderersnederland.com


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws