header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Kantinediensten

22-8-2007
Dames en heren,
 
Aan de nieuwe site is ook de bardienst planning gekoppeld (dit heet BAS). Net nu iedereen vanuit vorig seizoen een beetje gewend was aan de werkwijze hieromtrent, verandert de boel dus weer!
Helaas, maar ook wel weer goed. Ik zal voorlopig de planing voor de diensten handmatig invoeren. Houdt u deze dus alstublieft goed in de gaten. Het systeem laat mij zien wie er thuisspelen dus als alles goed gaat, is uw dienst gekoppeld aan een thuiswedstrijd van uw zoon/dochter. Die diensten zijn vrij lang, maar net zoals vorig jaar is het voordeel daarvan dat u maar een heel beperkt aantal keren per jaar kantinedienst heeft.
Diegene die een e-mail adres in het systeem heeft (gezet), zal ter info altijd een mailtje krijgen m.b.t. zijn bardienst. Vult u dus alstublieft z.s.m. uw e-mail adres in, niet alleen voor de kantinedienst trouwens.
 
Het systeem houdt automatisch bij hoevaak u al een dienst heeft gehad over het hele seizoen. Als het goed is, heeft u ook de mogelijkheid uw eigen diensten in te plannen, maar voordat dit goed loopt zal ik de zaak inplannen. Ruilen gaat onder dezelfde condities als vorig jaar Opmerkingen hieromtrent kunt u kwijt op mijn eigen e-mail: [email protected] We zullen toch met zijn allen een beetje moeten uitproberen hoe alles werkt.
 
Ik wens iedereen vooralsnog veel gebruiksplezier van de nieuwe website!
 
Marco Plomp