IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Wisseling van de wacht

26-4-2008
Heren 1 en heren 2 hebben gezamelijk een manager gekregen.
 
Na 2 en een half jaar inzet is Frank de Ruiter bedankt voor zijn inzet en toewijding aan het coachschap van heren 1 en heeft Gert Pauli is voorbereiding naar volgend jaar de scepter overgenomen. Wij benadrukken nogmaals de dank aan Frank voor het op sleeptouw nemen van het herencorps in een moeilijke tijd en voor het bouwen aan de ploeg wat uiteindelijk vorig jaar heeft geleid tot de promotie naar de derde klasse.
 
Gert Pauli is de vader van Emma, speelster bij meisjes 6E1. Hij zal gaan functioneren als manager van Heren 1 en Heren 2. Daarnaast zal hij de laatste periode van dit seizoen waarnemen als trainer op de vrijdag (gesteund door eigen trainers van de vereniging) en op zondag op technisch en tactisch gebied ondersteund worden door Sietske Geerards. De vereniging is nog op zoek naar een trainer/coach voor volgend jaar die, met Gert Pauli in zijn staf, ervoor gaan zorgen dat het hockey en sociale niveau van het vlaggeschip van de club op een hoger niveau gaat komen.
 
Namens het bestuur en de technische commissie spreek ik het vertrouwen uit in een positieve en constructieve samenwerking.
 
Eldert Michels
Hoofd Technische Commissie
Bestuur SMHC


Reacties

Frank de Ruiter
Van mij mag dit stuk wel van de site af
Jeroen Smit
Ben het helemaal met Frank eens.
Sven de Ruiter
zeker weten;)

Reageer op het nieuws