IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Sneeker Veteranen zoeken (deeltijd-)hockeyers

16-7-2008

Beste Sneeker hockeyers, oud-spelers, senioren, jeugdspelers, papa's en mama's,

Al enkele jaren draait het veteranenteam op een vaste groep enthousiaste hockeyers, die er elke zondag een feestje van willen maken. Maar deze groep hangt rond het minimum om iedere zondag met een fatsoenlijk aantal te beginnen. Wij zijn dus dringend op zoek naar versterking, vooral in de breedte.

Nu is ons ter ore gekomen dat er best veel potentiële spelers zijn, maar dat de meesten niet de verplichting van “elke zondag” aan willen gaan. Onze inschatting is dat met deze hockeyliefhebbers het aantal op zo'n 20 man kan komen. En dat is meer dan voldoende om “deeltijdhockey” te kunnen garanderen.

Senioren en oud-spelers: Bent u hockeyliefhebber, maar niet elke zondag? Meld u aan! via [email protected]

Veterinnen en moeders van onze junioren: Mag uw echtgenoot graag een balletje slaan, maar u wilt ‘m niet elke zondag kwijt zijn? Dit is uw kans om zowel uw als zijn wens in te vullen!

Beste jeugdspelers: Is je papa hockeyer, maar wil hij ook wel eens een hele zondag thuis zijn? Spoor hem aan zich te melden!

Volledig aanmelden kan uiteraard bij onze secretaris. Maar u kunt zich ook melden van gedachten kan wisselen over “zondag even ballen”.

Wij zien uit naar uw komst! De Veteranen

Lourens Zijlstra

Tel. 0515-431239

[email protected]



Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws