IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Afspraken voor het seizoen

8-9-2008
Het seizoen is weer begonnen, en daarom wellicht goed om nog even een paar afspraken voor een goed verloop binnen de vereniging op een rijtje te zetten:
 
- Het gehele clubhuis is ROOKVRIJ. Dit betekent dus ook dat er niet mag worden gerookt boven aan de trap, beneden in de hal, op de toiletten en in de kleedkamers. Dit geldt altijd, dus ook bij trainingen.
- Fietsen horen in de FIETSENSTALLING. Bij trainingen, alswel in het weekend parkeren we alle fietsen, brommers en motoren buiten het hek. Dit is ten eerste prettig voor de leden die niet op het veld zijn, maar wel de kleedkamers ed. in en uit willen. Daarnaast is de kans zo kleiner dat er een verdwaalde hockeybal op beland.
- Het veld niet betreden als je niet daarop moet zijn. Tijdens wedstrijden is iedereen die op het veld is daar alleen als ze daar moeten zijn. Tijdens trainingen is het dringende verzoek om niet op dat deel van het veld te zijn waarop training wordt gegeven.
- Achterlaten veld/clubhuis. Indien er gebruik is gemaakt van het clubhuis tijdens/na de training wordt het clubhuis geveegd. Dit geldt ook voor de laatste teams op zaterdag en zondag; ook het terras hoort, indien van toepassing, in deze bij het veeggebied. Indien de doelen op vrijdagavond worden gebruikt dienen deze terug te worden gezet, zodat de jongste jeugd op zaterdagochtend hier geen last van heeft.
 
Verder gelden natuurlijk de gewone waarden en regels van de vereniging. We hebben nu de eerste wedstrijden achter de rug; laten we er met zijn allen een leuk jaar van maken, zonder dat het eventueel niet naleven van bovenstaande zaken ergenissen ter berde brengen.
 
Het Bestuur 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Gerelateerd nieuws