IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

SAMENWERKING MET FYSIO-ACTIEF

28-1-2009
Nieuwsafbeelding

Fysio-Actief uit Sneek is de nieuwe partner van SMHC op sportmedisch gebied. Fysio Actief is gevestigd aan het Kleinzand 147-149 en op sportcomplex Schuttersveld (tel. nr. 0515 – 434355). Hieronder lees je meer over de samenwerking.

 

Fysio-Actief is hét centrum van Sneek voor een ieder die advies nodig heeft over houding en/of bewegingen, of het nu gaat om sport, werk of dagelijkse activiteiten. Het concept van Fysio Actief is gericht op het behandelen, adviseren en begeleiden van sporters. De blessurebegeleiding bij SMHC is in handen van Fysio-Actief. Zij vormt het blessuresteunpunt voor de vereniging, waar alle leden gebruik van mogen maken. Fysio-Actief biedt zowel sporters als iedereen die verantwoord wil bewegen haar sportmedische kennis aan. Bij Fysio-Actief werken acht fysiotherapeuten met verschillende bekwaamheden. Jan-Gert Medendorp treedt op als contactpersoon. Hij is fysiotherapeut en bewegingswetenschapper en houdt zich bezig met inspanningsfysiologie en sportgerichte fysiotherapie. De samenwerking met goede partners als sportarts, sportpsycholoog en sportdiëtiste maakt dat een sporter bij hun op de juiste plaats is, wanneer het gaat om sportmedische begeleiding.

 
Kenmerken:

·   Sportspecifieke diagnostiek, behandeling en revalidatie van hockeyers SMHC

·   Snelle service

·   Actieve aanpak met o.a. actieve sportrevalidatie op het veld.

 

Aanmelden waar en wanneer?

·   Met een blessure of een andere sportmedische vraag kunnen alle leden zich ten alle tijden vrij toegankelijk melden bij Fysio-Actief.

·   Iedere maandagavond van 19.00-20.00 uur kun je óók zonder afspraak terecht bij Fysio-Actief in de sporthal op het Schuttersveld in Sneek voor een blessureconsult, behandeling of andere adviezen. Dit is zeer handig bij acute blessures, die direct na het weekend gezien moeten worden!

     

Financiering

Normaliter zal het consult of de behandeling van de blessure, in de vorm van fysiotherapie en/ of revalidatietraining, vergoed worden door je zorgverzekeraar, indien je aanvullend

bent verzekerd.

 

Contactgegevens

Voor het maken van een afspraak kun je ze bezoeken, bellen of mailen.

Kleinzand 147 - 149 • Sportpark Schuttersveld Thomas Zandstrastraat 1 • Sneek

T 0515 - 43 43 55 • E [email protected] • I www.fysio-actief.nl

 

Vanuit de Technische Commissie wordt met trainers en coaches een begeleidingsprogramma voor spelers opgestart. Fysio-Actief wordt daarmee prefered supplier van SMHC. Naast sportmedische begeleiding van leden wordt Fysio-Actief sponsor van onze vereniging. Er is een overeenkomst van twee jaar gesloten.



Reacties

Frank de Ruiter
Mijn ervaringen met fysio actief zijn goed. Zeker als sporter, de behandelingen zijn er opgericht om zo snel maar verantwoord weer aan het sporten te komen.
Mike van Geel
Hier kan ik alleen maar mee eens zijn. Ik was binnen een aantal weken van mijn liesblessure af.
Sven de Ruiter
Deze fysio is top, ze hebben alle tijd voor je

Reageer op het nieuws



Gerelateerd nieuws