IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

3-3-2009
Nieuwsafbeelding

De Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten loopt nog tot 29 maart. Hou de speciale actieartikelen in de gaten, want daarmee zijn nog meer munten te verdienen!

 

Vanaf 10 euro boodschappen krijg je een munt en bij speciale actieartikelen krijg je extra munten. Deze munten kunnen de klanten in speciale kokers stoppen om zo een sportclub in Sneek te ondersteunen. Poiesz zet deze munten nl. weer om in geld voor de club.

 

In het Poiesz filiaal aan de Keizersmantel (Duinterpen) staat de koker van onze hockeyclub. Vraag aan iedereen: opa, oma, ooms, tantes, collega’s, juffen, meesters, buren etc. om de munten in onze koker te stoppen. Ook zal er in die periode een doos in het clubhuis staan zodat je de munten ook daar kunt inleveren. Op een aantal vrijdagmiddagen zullen wij speciale acties voeren in het Poiesz filiaal om onze club extra onder de aandacht te brengen bij de klanten.

 

Deze acties zullen wij combineren met een goed doel. Wij willen graag daklozenorganisatie De Schuilplaats in Sneek steunen door klanten te vragen een actie-artikel extra te kopen. Dit artikel gaat dan in de mand voor de daklozen en het muntje is dan weer voor de club.

 

Zo denken we niet alleen aan ons zelf, maar ook nog aan onze medemens.

 

Op vrijdag 20 en 27 maart zullen 2 teams van ca. 17.00 tot 19.00 uur helpen met deze actie. Kom ook!



Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Gerelateerd nieuws