IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Ook heren 1 in voorbereiding

3-9-2007
Net als de dames zijn ook de Heren bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zoals bij velen bekend werd H1 vorig jaar genadeloos kampioen en om niet dit seizoen eveneens genadeloos te worden afgestraft, is men druk in voorbereiding.
Vorige week (inderdaad, toen het zo warm was) werd meegedaan aan een toernooi in Wychen, alwaar Sneek moedig streed tegen mede derde klassers en tweedeklasser Wychen. Helaas werd dit toernooi op een haar na niet gewonnen, maar Sneek leerde er veel. De leermomenten van vorige week, werden deze week meegenomen naar Drachten alwaar afgelopen zondag de Noordelijke kampioenschappen plaatsvonden.
Ook hier vond Sneek veel zware tegenstanders. Knap was dat Sneek in de beginwedstrijd het veel sterker geachte Leeuwarden op slechts 2-1 wist te houden na zelfs in de rust met 0-1 te hebben voorgestaan.
De wedstrijden tegen Graspiepers en Roden werden meegenomen als nuttige wedstrijden voor zowel de conditie als voor het organiseren van de verdediging. Er waren duidelijk verbeteringen te zien in het vertoonde spel. De laatste wedstrijd, tegen Quick Stick, was eigenlijk geen wedstrijd meer. Beide partijen waren zo afgemat/vermoeid dat van echt hockey geen sprake meer was. Slechts op karakter wisten beide partijen een doelpuntje te maken, waarmee het toernooi naar aller tevredenheid werd afgesloten.
Volgende week voor het echie in de 3e klasse, thuis tegen HVA ofwel Assen. De wedstrijd begint om 14.30u, eenieder zijn steun is welkom!!
Namens H1,
Marco


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws