header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Ontwerp sportpark Tinga

4-3-2009

In het Sneeker Nieuwsblad van maandag 23 februari 2009 stond op de voorpagina een fraai artikel over een ontwerp voor het hele sportpark Tinga, inclusief een 2e (semi-water)veld voor SMHC en een nieuwe kantine, samen met de Vliegende Bal.

 

Laat ik voorop stellen dat we er natuurlijk buitengewoon blij mee zouden zijn als de plannen voor het overgrote deel ongewijzigd gerealiseerd zouden kunnen worden.

Aan uitbreiding met een 2e veld wordt door de 2e veld-commissie al enige tijd keihard gewerkt en daarnaast zijn we ook begonnen te onderzoeken of een nieuwe kantine ook tot de mogelijkheden behoort.
 
Vooralsnog maken we behoorlijke vorderingen omdat zowel politiek - als ambtelijk Sneek overtuigd is van de noodzaak om onze accommodatie met een 2e veld uit te breiden.
 

Enige nuancering op het artikel is desondanks zeker op z’n plaats, want een fraaie nieuwe accommodatie wordt enorm op prijs gesteld, maar mag onze penningmeester geen structureel slapeloze nachten opleveren.

U mag van ons verwachten dat we ons stinkende best doen om het hoogst haalbare voor SMHC te realiseren.
 

Daar wordt aan gewerkt en we zullen u daar, als er daadwerkelijk besluiten zijn genomen, uiteraard van op de hoogte stellen.

 

Namens bestuur SMHC
 

Ton Plomp



Gerelateerd nieuws