header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Werkgroep Organisatie - tussenstand

20-3-2009
Binnen SMHC blijven veel taken liggen en zijn de bestaande vrijwilligers overbelast. Aan de andere kant zijn er veel leden en ouders die best een handje willen helpen. Zij weten alleen niet wat er moet gebeuren en bij wie ze moeten zijn. De werkgroep Organisatie is daarom gestart met het in kaart brengen van de organisatie en vacatures. Ook wordt er gewerkt aan een communicatie- en wervingsplan en aan functieprofielen.
 
Twee weken geleden zijn de plannen van aanpak opgeleverd. Het bestuur heeft hier groen licht op gegeven. De werkgroep is nu bezig met de inventarisatie en met het interviewen van verschillende personen binnen SMHC. Streven is om begin april de eerste bevindingen richting bestuur te rapporteren.
 
Een eerste inventarisatie leert dat er minimaal 30 vacatures zijn binnen onze club. Ook heeft de werkgroep geconstateerd dat de communicatie veel beter moet en kan. Veel informatie wordt nu niet gedeeld of kan niet gevonden worden. Het advies is dan ook om snel te starten met een tweewekelijkse nieuwsbrief en om zo'n twee keer per jaar weer een papieren Sticky uit te geven.
 
De werkgroep bestaat uit Dina Eringa, Jan Dijkhuis, Frank de Ruiter. Vanuit het bestuur is Jeroen Borggreve hierbij aangehaakt.


Reacties

Bart Eringa
Waarom niet vaker dan 2 keer per jaar?? aangezien er te weinig wordt gecommuniceerd.

Reageer op het nieuws