header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Ben jij de Grootste Hockeyfan van Nederland?

20-3-2009
Alle hockeyfans opgelet! Er is een nieuw online hockeyspel gelanceerd waarmee de zoektocht wordt ingezet naar de Grootste Hockeyfan van Nederland. Hockeyfans worden gedurende het hele jaar uitgedaagd hun kennis te etaleren in verschillende rondes van het online bordspel. Elke ronde is gekoppeld aan een van de grote hockeyevenementen van 2009 en de prijzen liegen er niet om.

Elke maand volgt een nieuwe spelronde met mooie hockeyprijzen. Het spel richt zich primair op de jongere hockeyers, maar iedereen die geen genoeg kan krijgen van de hockeysport zal de maandelijkse spelletjes leuk vinden om te spelen. Ga dan ook ongeacht je leeftijd naar www.degrootstehockeyfan.nl en test je eigen hockeykennis.

Het eerste spel is een warming-up. Bekende hockeyers en –sters zijn afgebeeld als Southpark-poppetjes. Aan jou de uitdaging om te raden welke hockeyer /–ster jij terugziet in de verschillende poppetjes. Zie je het niet direct, let dan op bepaalde eigenschappen, uitdrukkingen of kenmerken.

Heb je meegedaan aan de warming-up, dan krijg je automatisch een herinnering als de eerste ronde echt gaat beginnen. De Grootste Hockeyfan jonger dan 15 jaar uit de eerste ronde wint de onvergetelijke prijs: met je hele team naar de EHL Knock-Out finale in Hamburg!

Ga direct naar www.degrootstehockeyfan.nl en speel mee!