IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Foto's Mc Donalds Familietoernooi

20-4-2009
Nieuwsafbeelding
De link naar de foto's van het familietoernooi!
 
 
Op 2e paasdag verzamelden zich bijna 200 spelers op het hockeyveld van de Sneeker Mixed Hockey Club. Ter gelegenheid van het McDonalds Familie tournooi deden 26 teams een gooi naar de prijzen. Werkelijk alle leeftijds groepen waren vertegenwoordigd. Om kwart voor tien ‘s morgens werd de eerste bal van het tournooi gespeeld door Boyd Zuiderveld (4 jaar) en zijn opa Piet waarna om 10 uur de eerste van 78 tournooiwedstrijden begonnen. Voor de jongste kinderen waren er twee springkussen en de tournooisponsor, McDonalds Sneek, Joure, Harlingen, verzorgde voor iedereen snacks. Een goochelshow van Ronald McDonald kon natuurlijk ook niet ontbreken, tot groot vermaak van de kinderen. Neem daarbij het prachtige weer en het plaatje voor een perfecte hockeydag voor jong en oud is compleet. Er liepen zelfs echt, levensgrote, paashazen over het veld.

Blijft over de uitslag van het tournooi. Na 6 speelsrondes kwamen de winnaars boven drijven. De eerste plaats werd veroverd door Team Happy Meal. De tweede plek was voor De Stokkies II en de derde plaats voor team Well Done. Alle drie met 6 gewonnen wedstrijden dus viel de beslissing op doel slado met een verschil van slechts 1 punt tussen de nummers 1 en 2.

Al met al een tournooi dat zeker herhaling gaat vinden. Volgend jaar. En dan met een beetje goede wil op 2 hockey velden i.p.v. het ene veld waarop de 460 leden tellende vereniging nu haar wedstrijden speelt.



Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws