IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Wedstrijdformulieren

6-9-2007
Het eerste weekend van de competitie is geweest, en dus vragen wij nog een keertje aandacht voor de behandeling van de wedstrijdformulieren:
Ten eerste: er waren 4 teams die een dikke pluim verdiende, omdat hierbij alles in orde was: Mixed F2, J6E1, J6E2 en M8E1.
Afgelopen weekend waren er 10 wedstrijden, wat inhoud dat wij 10 wedstrijdformulieren verwachtte in de bus in het clubhuis. We realiseren ons dat de bus in het clubhuis, i.v.m. het vroeg sluiten na de thuiswedstrijden, voor sommige onbereikbaar was; maar dan toch dringend het verzoek even een email te sturen aan [email protected] met de uitslag. Deze uitslag moet namelijk optijd worden ingevoerd bij de KNHB.
Tweede puntje van aandacht: het wedstrijdformulier bestaat uit 3 delen: 1 origineel en 2 kopiën. Als je thuis speelt moeten én het origineel én de kopie in de bus; als je uitspeelt alleen de kopie die je meekrijgt van de andere vereniging. Graag aandacht hiervoor, waardoor het werk van het wedstrijdsecretariaat ook gewoon werkbaar blijft.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Gerelateerd nieuws