header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Examen clubscheidsrechters

9-5-2009

Woensdag 13 mei neemt Eldert Michels, coördinator Arbitrage Noord-Nederland, om 20.00h het examen voor clubscheidsrechter af in ons clubhuis. De cursisten worden om 19.45h op de club verwacht, pen meenemen.

 

De afgelopen weken hebben een kleine 20 jeugdleden de cursus gevolgd. Onder begeleiding van Frank de Ruijter zijn zij klaargestoomd om woensdag dit examen af te leggen; uiteraard met de verwachting van goede resultaten.

Na het examen zullen de cursisten ingezet gaan worden als scheidsrechter. Intentie is om de nieuwbakken scheidsrechters op een rustige wijze te laten wennen aan deze nieuwe rol. Afhankelijk van capaciteiten zullen de nieuwe scheidsrechters op de 'eenvoudigere' wedstrijden van E-, D-, en C-jeugd worden ingedeeld. Begeleiding bij de eerste wedstrijden is ook voorzien. Als de scheidsrechter het kan (of zelf wenst), kan hij voor de meer uitdagender wedstrijden worden ingedeeld.

Met het slagen van deze cursisten zal de scheidsrechterspoule weer worden uitgebreid. Dit komt ons allen ten goede, aangezien nog altijd vele handen licht werk maken.



Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Gerelateerd nieuws