header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Shell Jeugd Hockey Dag

10-8-2009
Van 22 tot en met 30 augustus 2009 wordt in het Wagener Stadion het Rabo EuroHockey Nations Championships Men & Women gespeeld, kortweg het Rabo EK 2009.
De Nederlandse dames strijden in poule A om de Europese titel tegen Azerbeidzjan, Engeland en Rusland. In poule B spelen Duitsland, Ierland, Schotland en Spanje. De Nederlandse heren nemen het in poule B op tegen Frankrijk, Polen en Spanje. In poule A zitten België, Duitsland, Engeland en Oostenrijk. Het sterke deelnemersveld zal ongetwijfeld leiden tot een spannende competitie met spetterend hockey.
Rondom het stadion valt er ook genoeg te beleven en te doen. In het promodorp zijn meerdere gelegenheden voor een hapje en een drankje. Daarnaast kunt u de nieuwste hockey artikelen bekijken en kopen in de stands. En natuurlijk zal er net als voorgaande jaren een Shell Kids City zijn.
Op de eerste dag van het toernooi 22 augustus, zal de Shell Jeugddag plaatsvinden. Op deze Shell Jeugddag kunnen alle jeugdleden van de hockeyverenigingen (E-, D- en C-categorie) samen met hun leeftijdgenootjes heel veel hockeyen en aan fantastische spellen meedoen.