IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Trainers gezocht!

18-6-2009
Nieuwsafbeelding
Beste (ouders van) leden,
 
Technisch kader, zoals trainers, is moeilijk te vinden in Noord Nederland. Het aantal jeugdteams binnen de club blijft groeien. Jammer genoeg groeit het aantal trainers niet mee en wordt het op deze manier steeds moeilijker om elk team 2x in de week te laten trainen.
 
Ben je een spe(e)l(st)er van de B-jeugd of hoger of  ben je een ouder van een jeugdlid en vind jij het leuk, en lijkt het je leuk om volgend seizoen een jeugdteam (samen met iemand) onder je hoede te nemen? Om op deze manier de jeugd de basis van het hockey bij te brengen dan kun je dat laten weten door een mailtje te sturen naar [email protected] . Laat weten of je voorkeur uit gaat naar oudere of jongere jeugd, jongens of meisjes en of je graag samen met een (ervaren) trainer training wilt geven of dat je het ook alleen kunt. Belangrijk te vermelden is ook op welke dagen en tijden je beschikbaar bent.
Op deze manier willen we ons eigen kader op gaan leiden en de binding met de club groter maken.
 
In augustus start vanuit het Fries samenwerkingsverband een opleiding Jeugd Hockey Trainer (JHT) gegeven door Monique Beijer. In deze cursus worden de ins en outs van het trainersvak breed uitgemeten. Hoe bereid je een training voor, hoe sta je voor een groep en hoe breng je het over. Lijkt het je leuk om deze cursus (in totaal 10 avonden met 80% aanwezigheidsplicht) te volgen dan kun je dat ook laten weten.
 
Hartelijke groet,
 
de TC