IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Grote Clubactie 2007 SMHC hockeyclub sneek

10-9-2007
Nieuwsafbeelding

Vanaf zaterdag 15 september 2007 loopt de GROTE CLUBACTIE weer bij SMHC. Zie ook www.clubactie.nl.

Loten worden door de verschillende jeugdteams verkocht. Naam, adres en handtekening en aantal loten kunnen op het intekenlijst ingevuld worden. De loten worden middels automatische incasso verkocht, dus s.v.p. geen geld aan de lotenverkopers geven. Teken de machtiging op het intekenlijst van de lotenverkoper. Het lotnummer wordt vermeld op het bankafschrift.

Ophalen intekenlijsten

Vanaf woensdag 12 september kunnen de lotenverkopers de intekenlijsten + kidzonely-magazine ophalen in het clubhuis. De verkoop mag echter niet eerder starten dan 15 september.

Lotenverkopers: ook dit jaar kunnen jullie weer leuke prijzen winnen. Degene die binnen SMHC de meeste loten verkoopt wint een hockeystick, nr. 2 een set scheenbeschermers en nr. 3 een hockeybal. Verder heeft De Grote Clubactie drie trekkingen om lotenverkopers te belonen: 12 oktober, 2 en 30 november 2007. Kijk voor meer info op www.clubactie.nl à kidszonely.

Enkele belangrijke data
-Vanaf 12 september kunnen de jeugdleden de intekenlijsten ophalen op het clubhuis
-15 September start de officiële verkoop van de loten
-22 November uitslag van de loterijtrekking

Van de verkoopprijs van de loten komt 80% ten goede aan SMHC. Van de opbrengst van vorig jaar wordt in de loop van dit seizoen een hockeyclinic voor de jeugd georganiseerd.

Penningmeester Jeroen Borggreve is clubcoördinator van de Grote Clubactie. Voor vragen kun je contact opnemen op tel.nr. 06-25 123 717.



Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Gerelateerd nieuws