header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Zaalhockeyclinic C-jeugd in de Kerstvakantie

21-11-2009
Nieuwsafbeelding

Het Nederlands dameszaalhockeyteam, de huidige wereldkampioen, speelt op dinsdag 29 en woensdag 30 december een dubbelinterland in de Kalkwijckhal in Hoogezand-Sappemeer. Tegenstander tijdens deze oefenduels is Frankrijk. Oranje verkeert eind dit jaar midden in haar voorbereiding op de Europese kampioenschappen, die eind januari in Duisburg worden gehouden. Onder leiding van Joost van Geel en zijn assistent-bondscoach Marieke Dijkstra zal Oranje laten zien wat ze waard zijn.

Het is niet de eerste keer dat de Oranjedames in Hoogezand zijn. Zes jaar geleden was hockeyclub Dash ook al gastheer voor de Nederlandse hockeyploeg, toen met onder andere Fatima Moreira de Melo en Janneke Schopman in de gelederen. De interland van destijds leverde een uitverkocht huis op (1.000 toeschouwers) in sportcentrum De Kalkwijck.

 

 

Omdat MHC Dash ook dit keer graag deze gebeurtenis deelt met het hele hockeydistrict Noord Nederland en de jeugd van Hoogezand-Sappemeer, is er wederom een programma gemaakt rond deze landenwedstrijden.

Op 29 december start de dag voor de jeugd in Hoogezand met zumba, basketbal, pannavoetbal, streettennis en unihockey. Om 16.00 uur is de eerste interlandwedstrijd.

Op 30 december start de dag met zaalclinics voor de C jeugd in het district Noord Nederland onder leiding van de toptrainers uit het Noorden.  Om 13.00 uur speelt Nederland haar tweede wedstrijd tegen Frankrijk . Voor de clinics wordt een gering bedrag gevraagd maar daarentegen is de entree voor de wedstrijden geheel  gratis. De coaches C jeugd van de clubs krijgen nog bericht.

Ik hoop u heel graag op deze dagen te ontmoeten in Hoogezand- Sappemeer om samen een geweldig feest te beleven, onze vrijwilligers staan dan voor u klaar.

Met sportieve groeten

Jan van der Tuin , vz mhcdash

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws