Wedstrijdverslag Veteranen Sneek-Steenwijk - 29 november 2009

29-11-2009

Sneek Veteranen A – Steenwijk Veteranen A

Uitslag :0-2

De wedstrijd begon rommelig omdat de meeste spelers vrij laat aanwezig waren op het veld. Aanvoerder Lourens maakte hier tijdens de korte voorbespreking melding van met de afspraak dat we dit de volgende keer anders gaan doen. Enigszins onopgewarmd en strategieloos begonnen we zo aan de wedstrijd.

Steenwijk had de vorige keer ongelukkig van ons verloren vonden ze en dat ze gebrand waren op een revanche was direct duidelijk. De eerste helft domineerden we duidelijk en konden we goede kansen creëren.  Echter Steenwijk verdedigde zwaar en hield het doel dicht. Een schijnbaar doelpunt werd niet genoteerd en daar zullen de meningen altijd over verdeeld blijven. Maar ach we zouden toch wel winnen, dachten we ……….

De tweede helft ging Steenwijk nog meer dan in de eerste helft ‘’handbal-spelen’’ . Dus met 9-10 man de cirkel dichtmetselen en dan kom je er dus niet door en zul je met korte en gerichte passes de gaatjes moeten gaan zoeken. In de tweede helft konden we met 2 strafcorners en een paar ‘’buiten-ommers’’ nog gevaarlijk worden , maar deze troffen geen doel.

Wel wist Steenwijk tot 2x keer toe met een snelle counter vanaf rand cirkel te scoren. Het resultaat was dus nul punten en Steenwijk kon in opperste bevrediging terugkijken op dit sportieve duel De scheidsrechters, Marco en Harm-Jan, bedanken we voor hun kordate optreden.