header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Sporten voor de allerjongsten

13-6-2023
Nieuwsafbeelding

Voor de allerjongsten bieden wij ook in seizoen '23-'24 weer verschillende mogelijkheden.

SPORTFEESTJES (4-6 jaar)

Voor 4 tot 6 jarigen bieden wij, in samenwerking met voetbalvereniging Sneek Wit Zwart en tennisvereniging De Vliegende Bal, een sportprogramma aan waar leren sporten, bewegen en fun centraal staat. 

Kortom; sportfeestjes!

Voor wie?

De trainingen zijn geschikt voor kinderen uit groep 1 en 2 en gebaseerd op de tien grondvormen van bewegen, die belangrijk zijn voor een Breed Motorische Ontwikkeling:

• Verplaatsen (lopen, rennen, springen en landen)

• Objectvaardigheden (gooien, vangen, schoppen, slaan en mikken van een bal)

• Balanceren (stoeien, rijden en glijden)

* Bewegen op muziek

Programma

Het programma bestaat uit 5 blokken van 6 lessen op de woensdagmiddag. Elk blok vindt op een andere locatie plaats, waardoor de kinderen met alle drie de verenigingen van Sportpark Tinga in aanraking komen. De trainers blijven wel dezelfde herkenbare gezichten gedurende het seizoen. 

Kosten

De totale kosten van het jaarprogramma bedragen €95,- all inn. Je kunt op elk gewenst moment instappen, waarmee de kosten ook trapsgewijs zullen afnemen gedurende het seizoen. Een gratis proeftraining behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie of aanmelden

Meld je aan via bmosneek.nl. Nog vragen? Neem contact op via [email protected].

Kom en Beweeg Met Ons!

HOCKEY ONDER 7 (O7)

Vanaf 6 jaar (of groep 3) kan er worden gehockeyd en is je kind welkom bij de O7 (voorheen Benjamins). Zij trainen 1 keer in de week (op woensdag). De eerste seizoenshelft (augustus-december) spelen zij nog geen wedstrijden. De 2e seizoenshelft (na de voorjaarsvakantie) wordt de trainingsgroep opgesplitst in teams en gaan ze deelnemen aan de 3 vs 3 competitie op zaterdagochtend.

Hiervoor inschrijven kan via het inschrijfformulier op onze website.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws