IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

In memoriam Eelke van Netten

4-12-2009
Nieuwsafbeelding
In memoriam
Eelke van Netten
 
Sneek, 4 december 2009
 
Het is bijna niet te bevatten, maar enkele uren geleden bereikte mij het bericht dat onze groundsman Eelke van Netten vanochtend in het ziekenhuis overleden is.
Een grote schok voor iedereen, die nauw betrokken is bij SMHC.
 
Eelke was juist erg opgelucht dat bij hem uiteindelijk toch geen longkanker was geconstateerd.
Hij was gisteren amper terug van de intensive care of hij ontving het eertse bezoek van SMHC en had direct alweer het hoogste woord. De operatie was geslaagd en alles was voorspoedig gegaan. Maar waarschijnlijk heeft Eelke vannacht een embolie gehad.
Vanochtend blijkt dat we Eelke nooit meer zullen horen.
 
Iedereen kende Eelke , die op zijn geheel eigen wijze, meestal mopperend, maar met de beste bedoelingen een hart van goud, een grote hoeveelheid hand- en spandiensten voor onze vereniging deed. Doordeweeks het onderhoud van het hele complex en in de weekenden vrijwel van het begin tot het eind aanwezig om de dingen te doen, die gedaan moesten worden om ook alles rondom de wedstrijden van de jeugd zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 
Het is moeilijk te accepteren dat we hem zullen moeten missen.
 
Vanwege het overlijden van Eelke worden alle trainingen vandaag en komende week en de wedstrijden van dit weekend afgelast.
Het lukt ons niet om iedereen daarvan persoonlijk op de hoogte te stellen, maar we hopen dat iedereen dit bericht onder ogen krijgt.
 
Voorzover mij nu bekend is zal de begrafenis van Eelke waarschijnlijk op woensdag 9 december plaatsvinden. Zodra de details bekend zijn laten we het weten.
 
Namens het bestuur van SMHC
 
Ton Plomp
 


Reacties

Maren de Vos
wooo!!! sterkte!!
Sven de Ruiter
GECONDOLEERD
Roos van Leeuwen
gecondoleerd, en sterkte allemaal.
Frank de Ruijter
Soms is het niet te bevatten, wat zullen we hem missen, gisteren nog mopperend dat hij de koffie had gemist.Nooit meer samen een visje eten of een biertje doen!Wat zullen we hem misse
Jeroen Smit
Te snel, niet te bevatten. Wat zullen we jou missen langs de zijlijn!
Jouke Coehoorn
familie van Eelke sterkte toegewenst
Irene Kriele
Wat een vreselijk nieuws! Veel sterkte voor de familie. We zullen hem missen met de koffie!
Jasper Roos
zonder deze brombeer zal het niet meer hetzelfde zijn op de hockeyclub, bedankt eelke voor alles en sterkte voor de familie
Joran Renckens
Op zijn eigen wijze was Eelke altijd aanwezig, betrokken en ondersteunde hij waar nodig. Een man van "rechttoe, rechtaan". We wensen de familie en de club sterkte met dit verlies.
Casper Smit
Een waar verlies voor SMHC.. De man die zorgde dat het gebeurde, ineens verloren. Sterkte aan vrienden en familie.
Quintus Lampe
Eelke, ik zal je missen, behulpzaam als altijd bij het ophangen van de sponsorborden en soms mopperend omdat ik het niet helemaal op jouw manier deed. Familie en bekenden, veel sterkte met dit verlies
Coen Doorenbos
Gecondoleerd. Het zal nooit meer hetzelfde zijn bij SMHC.
Mieke van Duinen
Familie van Eelke,veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijden.

Reageer op het nieuws



Gerelateerd nieuws