IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Informatie start zaalhockey

19-11-2023
Nieuwsafbeelding

De veldcompetitie loopt langzaam weer naar het einde en hierna starten (bijna) alle teams in de zaal. Vanaf maart zijn we als zaalcommissie al weer druk aan de slag geweest om komend zaalseizoen te organiseren.

 

Competitie- en trainingsschema zijn al gepubliceerd en te vinden in LISA en op de website.

 

In verband met de ongunstige vallende voorjaarsvakantie en het vroeg geplande NK zaal valt het spelschema dit jaar wat ongunstig voor ons uit in het Noorden. 

 

·       Het zaalseizoen loopt dit jaar van 3 december tot 4 februari. Dit betekent dat een behoorlijk aantal teams op zaterdag 2 december nog de laatste wedstrijd op het veld speelt en gelijk zondag 3 december in de zaal start. De zaaltrainingen starten hierna in de week van 4 december.

·       Het eerste en laatste weekend van de kerstvakantie worden dit jaar ook gebruikt om zaalcompetitie in te plannen. Tijdens de kerstvakantie wordt er niet getraind.

·       Laatste speeldag in de zaal is 4 februari en hierna starten we in de periode tot de voorjaarsvakantie weer met trainingen op het veld, mits het weer dit toelaat.

 

Wij begrijpen dat dit voor een uitdaging zorgt binnen de teams, maar kunnen hier helaas geen andere invulling aan geven.

 

Teams die naast de zaaltraining ook door willen gaan met veldtraining in de winter moeten hiervoor zelf een trainer regelen en kunnen dan contact opnemen met onze technisch manager Jeroen Pol via mail: [email protected]

 

Planning informatiebijeenkomsten zaal:

 

Coachavond: dinsdag 28 november 19.30 uur.

 

Spelregeluitleg zaal: donderdag 30 november 19.30

 

 

Zaalstick, -schoenen en vanaf O9 ook een full finger handschoen zijn verplicht in de zaal. Leuke cadeautjes voor Sinterklaas!

 

Wij hopen er samen met jullie weer een mooi zaalseizoen van te maken!

 

PS het schema en de communicatie voor de zaaldiensten volgt binnenkort evenals specifieke informatie per lijn.

 

Sportieve groet,

 

Jeroen Hoepman

Boelo Wildervanck