IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Hockey 5's slottoernooien 9 & 10 februari - inschrijven

29-1-2024
Nieuwsafbeelding
Op 5 februari start de Hockey 5s week op SMHC, waarbij alle O14 teams en ouder de kans krijgen om een keer te trainen met de speciale boarding en daarna hun skills te laten zien tijdens een intern slottoernooi.

Zie hiervoor het trainingsschema in Lisa en op de site. 

KNHB Pilot
Voor de KNHB is dit een pilot week. Zij willen graag weten wat wij van Hockey 5's vinden en er zullen deze week dan ook regelmatig mensen van de KNHB op onze club aanwezig zijn, om te vragen naar ervaringen. Dit zullen zij vervolgens meenemen in het uitrollen van het spel in de rest van het land. 

Laat ze dus vooral weten wat je van Hockey 5's vindt!

LEES OOK DIT BERICHT OP GROOTSNEEK

Slottoernooien
Op vrijdagavond 9 februari en zaterdagmiddag 10 februari vinden er een aantal slottoernooitjes plaats. Net als tijdens de 'Cups' in Corona-tijd kan je je hiervoor aanmelden via een digitaal inschrijfformulier (zie hieronder of in de teamapps). Vervolgens worden er gemixte teams van 7, max 9 spelers incl. keeper gemaakt en onderling partijtjes gehockeyd.

Gewoon voor de fun!

In de bijlage vind je de Hockey 5's spelregels.

Vrijdag 9 februari 
20.00 uur O18/H1/D1/DO25-1 toernooi - hier aanmelden (t/m 8 feb)

Zaterdag 10 februari
14.00 uur: O14 toernooi - hier aanmelden (t/m 9 feb)

15.30 uur: O16 toernooi - hier aanmelden (t/m 9 feb)

16.00 uur: Midwinterborrel voor iedereen!

Mocht het aanmelden niet lukken, laat dit dan even aan je lijncoördinator weten.

Keepers
Het Hockey 5's spel is het allerleukst als er ook keepers in het veld staan, die genoeg te doen zullen krijgen! Wij hopen dan ook dat alle keepers zich deze week zullen melden op de trainingen en toernooien. 

Mocht je geen keeper zijn, maar het toch leuk vinden om een paar wedstrijden te keepen, laat dit dan ook bij de inschrijving van het toernooi of voorafgaand aan de training aan de trainers weten. 

Zonder keeper, geen echte Hockey 5's vibe!

Boarding voor iedereen
De boarding ligt de hele week op ons veld en iedereen is vrij om hier tussen de trainingen en de toernooien door mee te spelen. Wij gaan er vanuit dat er voorzichtig wordt omgegaan met het materiaal. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan, dan horen wij dit graag ([email protected] of rechtstreeks bij Jeroen P.).

Veel Hockey 5's plezier!

De TC





Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws